google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ LGBT KOINOTHTA

ΜΠΟΡΕΙ να είναι σε ισχύ το Σύμφωνο Συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών στα πλαίσια της ισότητας και ισονομίας ενώ την ίδια ώρα επιτρέπεται σε πολλές Ευρωπαικές χώρες μέχρι και πολιτική Ένωση δύο ατόμων ιδίου φύλου στο εξωτερικό, αλλά στην Ελλάδα ο τουρισμός για τα LGBT άτομα αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο καθώς οι ταξιδιώτες ξοδεύουν αρκετά χρήματα για διακοπές και διασκέδαση.
Τρανή απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι ο διεθνής τουριστικός οργανισμός Destsetters αναδεικνύει Ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς όπως είναι η Μεσσηνία σε δημοσιεύματα μάλιστα μεγάλων ιστοτόπων ταξιδιωτικών πρακτόρων στην Ευρώπη. Στα δημοσιεύματα αυτά συγκαταλέγεται εκτός από την Καλαμάτα, την Στούπα, κι άλλες περιοχές του Νομού ως gay friendly προορισμούς και η περιφέρεια του Καλονερού που θεωρείται άψογη λόγω των παραλιών της. 
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ..ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
Οπότε δεν αποτελεί ίσως έκπληξη το γεγονός ότι στις πρόσφατες άδειες καταστημάτων που χορηγεί ο Δήμος Τριφυλίας για το Καλονερό για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος προστίθεται ένα ακόμα μπαρ. Και σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του που διαθέτουν τον ανάλογο χώρο στην παραλία του Καλονερού θα είναι ίσως το πρώτο Gay Bar στην Μεσσηνία για τους ξένους και Έλληνες LGBT. Ο ένας μάλιστα εκ των ιδιοκτητών έχει ασχοληθεί με το χώρο της διασκέδασης και κατάγεται από την Μεσσηνία ενώ το μπαρ θα είναι ανοικτό για όλους όσους σέβονται την διαφορετικότητα. Ανοίγει πάντως την 1η Μαίου που εορτάζεται το Πάσχα. Το μπαρ δεν απαιτεί ξεχωριστή ή ειδική άδεια και εμπίπτει στη κατηγορία όπως όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και δεν αποκλείεται από το καλοκαίρι να κυματίζει κι εκεί η rainbow σημαία των πολύχρωμων ατόμων.
Γ. ΠΕΤΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.