google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Μεγαλόσωμος gay τα έψαλε στον εμετικό ομοφοβικό Pacquiao!

Την Κυριακή που μας πέρασε ο Manny Pacquiao δέχθηκε σχόλια έξω από κινέζικο ρεστοράν στο Λος Άντζελες από έναν αν μη τι άλλο γενναίο άνδρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προκύπτει από δηλώσεις ανθρώπων του κοντινού περιβάλλοντος του PacMan, κι ενός συμπατριώτη του δημοσιογράφου που ήταν μαζί του την Κυριακή που έγινε το γεγονός, κατά την έξοδο του Φιλιππινέζου από το μαγαζί ένας άντρας μεγαλόσωμος κατά τις περιγραφές, άρχισε να τον βρίζει: "Είμαι gay! Έλα να με δείρεις ομοφοβικέ. Να να γ@@@". Αμέσως μετά τη λεκτική επίθεση ο άνδρας κινήθηκε προς τον σούπερ σταρ της πυγμαχίας χωρίς όμως να τον απειλήσει, αλλά άνθρωποι από το team του τον ακινητοποίησαν ο Manny αμέσως τους φώναξε λέγοντας τους: "Αφήστε τον! Συγχωρέστε τον αυτό θα έκανε ο Θεός...". 
ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΠΥΓΜΑΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ
Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η δήλωση του Μάνι Πακιάο πως τα γκέι ζευγάρια είναι χειρότερα από ζώα. Ποια είναι η "απολογία" και η εξήγηση του Ο Μάνι Πακιάο, επαγγελματίας πυγμάχος και εν ζωή "θρύλος" του αθλήματος, σπίλωσε το όνομα και τη φήμη του. Μια δήλωση του σε τηλεοπτική εκπομπή, ήταν παραπάνω από αρκετή για να πυροδοτήσει δικαιολογημένη θύελλα αντιδράσεων σε όλο τον πλανήτη. "Έχετε δει ζώα να κάνουν σεξ με ζώα του ίδιου φύλου; Ακόμα και τα ζώα, είναι καλύτερα διότι μπορούν να ξεχωρίσουν το αρσενικό από το θηλυκό. Αν, λοιπόν, ένας άνδρας πηγαίνει με άλλον άνδρα και μια γυναίκα με γυναίκα, τότε είναι χειρότεροι από ζώα".
Στη συνέχεια, θέλησε να ζητήσει δημόσια συγνώμη μέσω το προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram χωρίς όμως να αλλάζει άποψη για τον γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου. "Λυπάμαι επειδή πλήγωσα κάποιους, συγκρίνοντας ανθρώπους με ζώα. Ζητώ συγχώρεση από όσους πλήγωσα, ωστόσο παραμένω πιστός στις απόψεις μου και είμαι ενάντια στον γάμο ατόμων του ίδιου φύλου, σύμφωνα και με όσα λέει η Βίβλος. Δεν καταδικάζω όμως την LGBT κοινότητα. O Θεός να σας ευλογεί. Προσεύχομαι για εσάς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.