google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Οι Simpsons απέκτησαν τον πρώτο ανοικτά γκέι χαρακτήρα τους

Ήταν κοινό μυστικό στο Σπρίνγκφιλντ, όμως όλοι ήταν διακριτικοί: Ο γραμματέας του κυρίου Μπερνς, ο αφοσιωμένος μέχρι θανάτου στο αφεντικό του (σ.σ.: για προσωπικούς λόγους που όλοι υποψιάζονταν) κύριος Σμίδερς βγήκε από την «ντουλάπα» μετά από 27 χρόνια και έγινε ο πρώτος ανοικτά γκέι χαρακτήρας της εμβληματικής σειράς Simpsons. 
H αποκάλυψη είναι δήλωση υποστήριξης ενός από τους συγγραφείς στον ομοφυλόφιλο γιο του. Ο Ρομπ Λαζέμπνικ, ένας από τους συγγραφείς και συμπαραγωγούς της σειράς, ανέφερε στην New York Post ότι η επιλογή του να βγάλει τον Σμίδερς από την ντουλάπα ήταν συνειδητό μήνυμα αποδοχής που ήθελε να του στείλει.
Σε πολλά προηγούμενα επεισόδια, οι υπαινιγμοί για την σεξουαλικότητα του Σμίδερς ήταν σαφέστατοι αλλά τελικά (αφού οι ΗΠΑ πέρασαν μέχρι και στο γκέι γάμο) η σειρά το αντιμετώπισε ανοικτά. 
Το επεισόδιο μεταδόθηκε στις ΗΠΑ στις 3 Απριλίου, με τίτλο The Burns Cage («Το Κλουβί του Μπερνς», αναφορά στον τίτλο της ταινίας «Το Κλουβί με τις Τρελές»). Σε αυτό, ο γραμματέας Σμίδερς ομολογεί στο γηραιό αφεντικό του, τον κύριο Μπερνς, τον λόγο της αφοσίωσής του σε αυτόν τόσα χρόνια. Όπως ακριβώς θα περίμενε κανείς από τον ψυχρό κύριο Μπερνς, η ομολογία τον αφήνει απλώς παγερά αδιάφορο -και ο Χόμερ Σίμπσον αναλαμβάνει να βρει σύντροφο στον Σμίδερς. 

Σε αυτό το πλαίσιο μάλιστα εμφανίζεται στο επεισόδιο ως γκεστ σταρ (υποδυόμενος τον εαυτό του) και ο ηθοποιός Τζορτζ Τακέι, πρώην σταρ του Star Trek.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.