ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Υπεγράφη το πρώτο gay σύμφωνο συμβίωσης στα Χανιά

Αδιαφορώντας για τους ψίθυρους της κλειστής κοινωνίας σε ένα χωριό της Κρήτης όπου συζούν τα τελευταία χρόνια, δύο άντρες προχώρησαν στην επισημοποίηση του πολύχρονου ερωτικού δεσμού τους, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης. Μάλιστα ο Δήμος Πλατανιά Χανίων έγινε ο πρώτος στην Κρήτη όπου καταγράφηκε η σύναψη συμφώνου ελεύθερης συμβίωσης ανάμεσα σε ομοφυλόφιλους.
Το ζευγάρι, ο 67χρονος Χανιώτης και ο 64χρονος Καναδός σύντροφός του, περίμενε να εφαρμοστεί η υπουργική απόφαση και έπειτα να καταθέσει στο ληξιαρχείο το σύμφωνο συμβίωσης παρουσία αντιδημάρχου και ληξιάρχου. Ο συνταξιούχος Μανώλης κατάγεται από τη Σπηλιά Κολυμπαρίου και ο αγαπημένος του, με τον οποίο συζεί στο χωριό τα τελευταία επτά χρόνια, είναι ο Τζον από τον Καναδά. Ζουν την ήρεμη ζωή του χωριού και απολαμβάνουν τη φύση, το κολύμπι, τους περιπάτους και τα ταξίδια. Οι δυο τους απφοάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, έστω και αν υποπτεύονται ότι στο νησί δεν θα είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι θα τους αντιμετωπίσουν... περίεργα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.