google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Αίσθηση από το κήρυγμα μίσους του Μητροπολίτη Καλαβρύτων

Οργή και αντιδράσεις προκάλεσε το κήρυγμα μίσους του Μητροπολίτη Καλαβρύτων, Αμβροσίου, ο οποίος μοίρασε κατάρες τόσο στον υπουργό Παιδείας, όσο και σε εκείνους που απέχουν από τη νηστεία της Μεγάλης Εβδομάδας. Έκπληκτοι έμειναν όσοι άκουσαν τον κ. Αμβρόσιο, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τη Μεγάλη Παρασκευή, να ζητά από τον Χριστό να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει διατάγματα αθεΐας όπως η κατάργηση των θρησκευτικών! Δεν στάθηκε όμως μόνο εκεί. Ευχήθηκε σε όσους ετοίμασαν τραπέζι με κρέας, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, να γίνει το κρέας αυτό δηλητήριο και να τους τρυπήσει το στομάχι. Να γίνει πέτρα και να μην το χωνέψουν!
«Ας τρώει ο καθένας ό,τι θέλει και να λατρεύει το Θεό που θέλει αλλά να μην προκαλεί το αίσθημα του θρησκευτικού κόσμου», πρόσθεσε στο κήρυγμά του, αφήνοντας τους πιστούς άναυδους. Πάντως μια γυναίκα την ώρα του κηρύγματος μίσους αναφώνησε ότι 'Αυτό δεν είναι Αγάπη που λέτε', για να απομακρυνθεί από εκπρόσωπο του Δήμου. Ο κόσμος πάγωσε μετά το παραλήρημα του Αμβρόσιου.....
Υιοθετώντας την τοποθέτηση του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστασίου, η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα θέλησε να σχολιάσει με όσο το δυνατόν πιο λιτό τρόπο το κήρυγμα οργής του Αμβροσίου. Ανήρτησε λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τη φράση: «Υπάρχουν και αυτοί οι ιερείς»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.