google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Οικογένειες Χωρίς Σύνορα - 4η Γιορτή των Οικογενειών στην Αττική

Η ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ...ΑΝΑΡΠΑΣΤΗ....
Ήταν μια ωραία μέρα, στο πιο φιλόξενο Πάρκο της Αθήνας, αυτό της Ακαδημίας Πλάτωνα. Ο κόσμος άρχισε να έρχεται από τις 12:00 και η φουσκωτή τσουλήθρα στήθηκε καθώς τα παιδιά που ήταν ήδη εκεί ανυπομονούσαν να την δοκιμάσουν 

Σταδιακά άρχισαν να γεμίζουν διάφορες γωνιές του Πάρκου κάτω από τις σκιές με τις οικογένειες μας αλλά  και πολλούς φίλους που ήρθαν να γιορτάσουν μαζί μας αλλά και να υποστηρίξουν την ιδέα ότι όλες οι οικογένειες είναι ίσες και επίσης να στηρίξουν το φετινό σύνθημα του IFED Οικογένειες Χωρίς Σύνορα. 
Βουλευτές και πολιτικοί βρέθηκαν επίσης εκεί να δηλώσουν την συμπαράστασή τους. Η 
Ειρήνη Αγαθοπούλου, η Ελένη Σταματάκη, η Ανέττα Καββαδία ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης Κωστής Παπαϊωάωνου με το γιο του, η Μαρία Γιαννακάκη και η Ζωή Κωσταντοπούλου, μίλησαν με τους γονείς και διαπίστωσαν για μια ακόμα φορά ότι πρέπει να γίνουν ουσιαστικές αλλαγές ώστε να μην μένουν απροστάτευτα τα παιδιά μας. 





Ο Στέλιος Βασιλακόπουλος και η SV cattering  μας τάισαν γενναιόδωρα και απλόχερα και η Ραλλία Φωκά με τον Χάρη Σκοκότσα φρόντισαν να πάρουν ένα πλούσιο πιάτο όλες και όλοι όσοι ήταν εκεί.
Οι δραστηριότητες και τα παιχνίδια δεν σταμάτησαν λεπτό και όλοι ήταν χαρούμενοι που ήταν στο Πάρκο 

Ο γενικός γραμματέας μας Νίκος Μυλωνάς σε όλη τη διάρκεια της γιορτής μας κρατούσε μουσική συντροφιάς με μουσικές που άρεσαν εξίσου σε μικρούς και μεγάλους .

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον και για τα βιβλία μας αλλά και για τα κόμικ της Σμαράγδας και του Στήβ που βρέθηκαν επίσης στη γιορτή μας 
Στο τέλος της γιορτής κόψαμε το κέικ ουράνιο τόξο, φτιαγμένο με αγάπη από την ταμία μας Εύη Σπυράκη και έτρεξαν όλοι να πάρουν ένα πολύχρωμο κομμάτι, ένα κομμάτι ελπίδας για να έχουμε να πορευόμαστε. 


Κόσμος πήγε κόσμος ήρθε και όλες και όλοι ήταν χαρούμενες/οι και γελαστές/οι γιατί η μέρα ήταν "γιορτή" και γιατί η γιορτή των οικογενειών είναι η δική μας μέρα περηφάνιας. Είμαστε περήφανες και περήφανοι που για μια ολόκληρη χρονιά εμείς και και τα παιδιά μας συνεχίσαμε να είμαστε οικογένειες που στηρίζουν τους οικογενειακούς τους δεσμούς στην αγάπη όσο κι αν κάποιες και κάποιοι επιμένουν ότι η κοινωνία "δεν είναι ακόμα έτοιμη" . 


ΤΟ φωτογραφικό υλικό προέρχεται από την ομάδα Οικογένειες Ουράνιο τόξο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.