google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Tα τηλεοπτικά σποτάκια για το Cyprus Pride 2016

Φέτος, η 3η Πορεία Υπερηφάνιας Κύπρου θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαϊου 2016. Το Pride είναι ένα Φεστιβάλ Υπερηφάνιας που αποτελεί για την ΛΟΑΤ κοινότητα ευκαιρία για εορτασμό και προβολή της κουλτούρας και του τρόπου ζωής των λεσβιών, των ομοφυλόφιλων, των αμφισεξουαλικών και των τρανσέξουαλ ατόμων. Ενσαρκώνει τη θέληση τους να ακουστούν και να γίνουν αποδεκτοί ως ίσοι, να σταματήσουν οι διακρίσεις εναντίον τους και να μην επιτρέπεται σε τρίτους να συμβιβάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματά τους βάσει προσωπικών τους πιστεύω και θρησκευτικών πεποιθήσεων. Το φετινό σύνθημα της εκδήλωσης είναι TransForm your Mind.

1 σχόλιο:

  1. Είχα την εντύπωση ότι μετά από εκείνο το περιστατικό έξω από το αρτοποιείο οι διοργανωτές του Pride θα έκαναν και κάποια προσπάθεια να αναφερθούν στο "όλοι μπορούν να φλερτάρουν ελεύθερα χωρίς να φοβούνται, εγώ γιατί όχι;" αλλά βλέπω ότι μάλλον ούτε καν ασχολήθηκαν.
    Είμαι σίγουρος ότι ο λόγος που δεν ασχολήθηκαν είναι απλά διότι το φλερτ είναι "υπόθεση αζευγάρωτων" και ίσως αυτό να έκανε τους υποστηρικτές του Pride να στραβομουτσουνιάσουν (λογικό, αφού το 99,99% των υποστηρικτών του Pride είναι ζευγαρωμένοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.