google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Καλλιστεία για τον «Mr. Gay Syria» στην Κωνσταντινούπολη

Ένας 24χρονος Σύρος ομοφυλόφιλος, που έχει καταφύγει στην Κωνσταντινούπολη, αναδείχθηκε νικητής των καλλιστείων «Mr. Gay Syria» - Τι αναφέρει για τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους Πρόσφατα έγιναν στην Κωνσταντινούπολη καλλιστεία για την ανάδειξη του «Mr. Gay Syria», του ομορφότερου ομοφυλόφιλου άντρα της Συρίας και σε αυτόν συμμετείχαν λιγοστοί Σύροι ομοφυλόφιλοι, που έχουν καταφύγει στην Τουρκία εξαιτίας του εμφυλίου πολέμου που μαστίζει την χώρα τους. 
Οι διαγωνιζόμενοι φορούσαν στενά δερμάτινα εσώρουχα και είχαν την ευκαιρία να χορέψουν για τρία λεπτά μπροστά στην κριτική επιτροπή προκειμένου να αναδείξουν και τις καλλιτεχνικές τους δυνατότητες. Νικητής αναδείχθηκε ο 24χρονος κομμωτής Χουσεΐν Σαμπάτ, που έχει καταφύγει τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά του στην Κωνσταντινούπολη. Ο 24χρονος μίλησε στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail και δήλωσε ότι, όταν βρισκόταν στην πατρίδα του είχε παραδεχθεί ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος, καθώς στόχος του είναι να υπερασπιστεί τα όνειρα και τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων στην Συρία για να μπορέσουν και εκείνοι «να ζήσουν τις ζωές τους». 
Ο Σαμπάτ υποστήριξε ότι δεν φοβάται τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, αλλά τους μισεί και πρόσθεσε ότι «οι ομοφυλόφιλοι στην Συρία είναι κάτι περισσότερο από κορμιά που πετούν οι τζιχαντιστές από κτήρια». Ο Σύρος «Mr Gay» έκανε την παραπάνω δήλωση λόγω των αναρίθμητων περιστατικών που έχουν καταγραφεί με τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους να πετούν από ψηλά κτήρια ομοφυλόφιλους άντρες. Ο ίδιος ο Σαμπάτ έχει βιώσει τον θάνατο του επί τέσσερα χρόνια συντρόφου του από τους τζιχαντιστές. 
Πριν τρία χρόνια οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους συνέλαβαν τον σύντροφο του 24χρονου και τον πέταξαν από κτήριο ενώ έστειλαν το σχετικό βίντεο στους συγγενείς και στους φίλους του Πάντως, ο 24χρονος κομμωτής, παρά την συμμετοχή του στα gay καλλιστεία είναι αναγκασμένος να ζει μια «διπλή» ζωή. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι δεν τολμά να αποκαλύψει την σεξουαλική του ταυτότητα στους συγγενείς του και το γεγονός ότι δεν μιλούν αγγλικά και δεν μπορούν να ενημερωθούν από τα δυτικά μέσα τον βοηθά να κρύβει καλά το «μυστικό» του.
Από το Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.