google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Velociraptor (2014): ΜΕΙΓΜΑ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ: Την παραμονή της επικείμενης αποκάλυψης σε λίγα χρόνια από τώρα, δύο φίλοι - ένας γκέι με τον καλύτερο στρείτ φίλο του που όπως αυτοπροσδιορίζεται ως open mind, περιπλανιούνται στους δρόμους της μεγάλης πόλης που μεγάλωσαν.
Μέσα από την δυνατή φιλία που τους συνδέει, ο Alex και ο Ντιέγκο εξωτερικεύουν τον εαυτό τους, ενώ μοιράζονται τους φόβους και τις επιθυμίες τους για το σεξ και την οικειότητα. Από τη στιγμή που δοκιμάζουν ο ένας να βοηθήσει τον άλλο στην κρεβατοκάμαρα του Alex, η αληθινή φύση της σχέσης τους γίνεται σαφές. Η δύναμη της άθραυστης φιλία τους βοηθά να δοκιμάσει τα όρια της εμπιστοσύνης και της πίστης, ενώ πιέζει ο ένας τον άλλο σε συναρπαστικές νέες σφαίρες της σεξουαλικής εξερεύνησης.
Μια έξυπνη, εγκάρδια γεμάτη από ευρηματικά  στοιχεία δράματος, επιστημονικής φαντασίας και ρομαντισμού ταινία, σίγουρα το Velociraptor αποτελεί μια λαμπρή επίκληση του τι σημαίνει να είσαι νεαρός, εξερευνώντας την φιλία μεταξύ των νέων και την επιθυμία τους σε έναν εντελώς νέο κόσμο χωρίς ταμπού..
ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΕΔΩ: https://openload.co/f/jHcwv4sQiwY/velociraptor.mkv.mp4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.