google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

What We Have (2014): ΜΙΑ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

ΜΙΑ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ...
Στοιχειωμένος από τη ζωή του σε μια πόλη της Γαλλίας, ο ηθοποιός Maurice Lesmers αναζητά καταφύγιο σε μια απομακρυσμένη πόλη στο Βόρειο Καναδά. Προσπαθώντας να τα βγάλει πέρα, ο Maurice παίρνει μια θέση εργασίας διδάσκοντας γαλλικά στον 16χρονο Allan, ένα ντροπαλό μαθητή που αγωνίζεται στο σχολείο και παράλληλα καθιερώνεται αναλαμβάνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τοπική θεατρική παραγωγή του Μολιέρου Ο φιλάργυρος.
Ο Maurice γνωρίζεται με τον διαχιεριστή του θεάτρου τον Michael, μέσα από μια σχέση που έχει την δική της ταυτότητα αλλά ο Maurice βασανίζεται από τις αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας και απερίσκεπτα βυθίζει τον εαυτό του στον όμορφο εφηβικό κόσμο του Allan τον οποίο όπως προστατεύει καθώς δεν έχει φίλους στο σχολείο.. Όταν Allen παρερμηνεύει την αγάπη που του δείχνει ο Maurice στον νεαρό, η σχέση τους αποκτά άλλη αξία μέσα από την μοναδικότητα της φιλίας..
ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ: Το βραβευμένο φίλμ έχει πολύ έξυπνες ατάκες και πλοκή που συναρπάζει μέσα από την αξία των σύγχρονων σχέσεων. Στη ταινία ακούγεται σε μια σκηνή από το πάρτι των νεαρών το πρώτο κομμάτι ηλεκτρονικής μουσικής από τους O.M.D. το πασίγνωστο Enola Gay που σίγουρα δένει με την εποχή, καθώς παραμένει διαχρονικό. Έχουμε παρατηρήσει ότι σε πολλές ταινίες ακούγονται γνωστές επιτυχίες των 80s, μιας εποχής που σημάδεψε ολόκληρες γενιές και εμπνέει ακόμα και σήμερα...
With English Subtitles (For non English parts) Here OR Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.