google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΟΜΟΦΟΒΙΚΗ δήλωση Τερλέγκα: «Δεν γουστάρω να τον παιρ...ει ο γιος μου»! Ηχηρή απάντηση από Λιάγκα-Σκορδά

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου θα βρεθεί απόψε ο Βασίλης Τερλέγκας. Ένα απόσπασμα της συνέντευξης που έπαιξε στο "Πρωινό", με μια αχαρακτήριστη δήλωση του τραγουδιστή, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση. Ο Βασίλης Τερλέγκας δήλωσε: «Δύο πράγματα με ενδιαφέρει να μην μπλέξουν τα παιδιά μου, σε ποτά τσιγάρα ναρκωτικά και ομοφυλοφιλία. Τα γλίτωσα και τα δύο. Αν γινόντουσαν ομοφυλόφιλοι δεν θα μπορούσα να το χειροκροτήσω. Δίπλα τους θα ήμουνα γιατί είναι παιδιά μου. Θα έφευγα από αυτή τη ζωή με ένα παράπονο. Τι να σου πω τώρα ρε Γρηγόρη; Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Να στην πω φόρα παρτίδα; Ε, δε γουστάρω να τον παι...ει ο γιος μου»!
Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα ...έσφαξε με το βαμβάκι τον Βασίλη Τερλέγκα: «Άλαλα τα χείλη των ευσεβών! Τι να πεις τώρα; Στη ζωή όλα είναι θέμα παιδείας και μόρφωσης. Όλοι κρινόμαστε και για τη μόρφωσή μας. Φαίνεται την ώρα που μιλάει ότι δεν είναι ιδιαίτερα μορφωμένος άνθρωπος. Δέχομαι ότι οι γονείς δεν θα χαρούν αν τα παιδιά τους γίνουν ομοφυλόφιλοι, όμως, δεν λες τώρα αυτή τη λέξη. Ακούν άλλοι γονείς που το παιδί τους είναι ομοφυλόφιλο».
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ LGBT GREECE: Προφανώς ο Τερλέγκας που δεν γνωρίζει από νύχτα, ποτά και τσιγάρα έχει απολέσει τον υπαρξιακό προσανατολισμό του. Κι επειδή παραμένει στο σκότος της ημιμάθειας να τον πληροφορήσουμε ότι αν...το παιδί του ή όποιο παιδί μπλέξει με ναρκωτικά μπορεί να βιώσει τον λευκό θάνατο, αν όμως είναι γκέι όχι μόνο θα ζήσει αλλά θα προσπαθήσει να κάνει τον κόσμο γύρω του καλύτερο μέσα από την αγάπη, την αμοιβαία ισότητα και σεβασμό. Αλλά αυτές είναι έννοιες που δεν γνωρίζει καν. Ας βγει στις πίστες να παραδίδει μαθήματα στα..σκυλάδικα!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.