google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Just Friends (2018): Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

Το Gewoon Vrienden (Just Friends) είναι μια ρομαντική κωμωδία. Ο σκληρός Joris δεν χαλαρώνει από τη μητέρα του που είναι εθισμένη στην πλαστική χειρουργική. Ο Ιατρικός φοιτητής Yad έχει ξεφουσκώσει πάρα πολλά από τα διάφορα φάρμακα και επιστρέφει στην αυστηρή μητέρα του. Ο Yad λειτουργεί ως οικιακή βοήθεια για τη γιαγιά του Joris. Εκεί συναντιούνται και τους αρέσει ο ένας τον άλλον. Φαίνονται να γίνονται ο ένας στον άλλο. Αλλά πριν μπορέσουν να παραδοθούν στην αγάπη τους, πρέπει πρώτα να εξισορροπήσουν τα πράγματα με τις μητέρες τους.
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Η ΤΑΙΝΙΑ: Με αφοπλιστικό στύλ χωρίς υπερβολές στην εξέλιξη της πλοκής του φίλμ με φόντο την μαγική χώρα που γυρίστηκε η ταινία αποτελεί ένα πραγματικό αριστούργημα συναισθημάτων. Αποτελεί χωρίς αμφισβήτηση μια ρομαντική ιστορία γεμάτη από το κόσμο που μας περιβάλλει αλλά κυρίως την μοναδική υπεροχή των νέων σε Ευρωπαικές χώρες. 
Οι νέοι στην Ευρώπη δεν θέλουν στερεότυπα, δεν πιστεύουν στην πατριαρχία, δεν θέλουν να εγκλωβίζονται, δεν θέλουν να τους αναιρούν το δικαίωμα να αγαπήσουν αυτόν που θέλουν...Η ταινία μας άρεσε πολύ κυρίως γιατί αποδεικνύει ότι στην Ευρώπη όπου η κουλτούρα και ο πολιτισμός σε συνδυασμό με την παιδεία μιας χώρας οικοδομεί με την νέα γενιά πιο δυνατές κοινωνίες και όχι ανδρείκελα των στερεότυπων όπως δυστυχώς συμβαίνει στην χώρα μας....Ο Τζούλιαν Ασημακόπουλος πάντως έγραψε άποψη για την ταινία που δημοσιεύτηκε στα Αγγλικά και σε ξένο ιστότοπο που ασχολείται με ανάλογα θέματα από την κοινότητα...
With English Subtitles Here OR Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.