ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Η Αστυνομία του Τορόντο δεν πάει στο Pride

Η αστυνομική δύναμη του Τορόντο έχει αποσύρει την αίτησή της να πορευτεί στην παρέλαση της υπερηφάνειας της πόλης αφού οι διοργανωτές επεσήμαναν ότι οι δυνάμεις της χώρας αντιλήφθηκαν ότι απέτυχαν να διερευνήσουν σωστά τα εγκλήματα εναντίον της κοινότητας των LGBT. Οι διοργανωτές της μεγαλύτερης εκδήλωσης Pride του Καναδά ζήτησαν από την αστυνομία του Τορόντο να αποσύρει την αίτησή της να συμμετάσχει στην παρέλαση του Ιουνίου. Τον Ιανουάριο η δύναμη χρεώθηκε τον Bruce McArthur με έξι αμέτρητες δολοφονίες πρώτου βαθμού, μήνες μετά την LGBT κοινότητα του Τορόντο ξεκίνησε να εκφράζει ανησυχίες ότι ένας σειριακός δολοφόνος στοχεύει τους άνδρες στο Gay Village της πόλης .
 Εκατοντάδες υποθέσεις αγνοουμένων επανεξετάζονται τώρα. Μόλις τον Δεκέμβριο η δύναμη είχε πει ότι δεν υπήρχαν «αποδείξεις» ενός σειριακού δολοφόνου στο χωριό - μια άρνηση που έβλαψε περαιτέρω την ήδη εύθραυστη σχέση μεταξύ της κοινότητας των LGBT του Τορόντου και της δύναμης. Οι δολοφονίες του Τορόντο: η αστυνομία εξετάζει εκατοντάδες περιπτώσεις για σύνδεσμο σειριακών δολοφόνων "Αυτό έχει κλονίσει σοβαρά την ήδη πολύ περιορισμένη εμπιστοσύνη της κοινότητας μας στην επιβολή του νόμου της πόλης. Αισθανόμαστε πιο ευάλωτοι από ποτέ », δήλωσε η Pride Toronto σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Facebook και το Twitter αυτήν την εβδομάδα. Η δήλωση υπογράφηκε από τον εκτελεστικό διευθυντή της Pride Toronto, Olivia Nuamah, και από διάφορες ομάδες υποστήριξης γύρω από την πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.