google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

«Sex επιβίωσης» από Αφγανούς εκτός από Αθήνα και στην Πάτρα

Ένα ρεπορτάζ-«γροθιά στο στομάχι» για την πραγματικότητα με τους νεαρούς μετανάστες και πρόσφυγες που πουλάνε το κορμί τους και στην Πάτρα  προκειμένου να επιβιώσουν – σε μια πρακτική που ονοματίζεται ως «survival sex» – δημοσίευσε το NBC. Η εφημερίδα «Κόσμος» είχε εδώ και χρόνια καταγράψει παρόμοια συμβάντα, από την εποχή που υπήρχε ο καταυλισμός της οδού Ευρώτα στην Έξω Αγυιά. Και τότε εμφανίζονταν αυτοκίνητα τις βραδινές ώρες, σε αυτά έμπαιναν μετανάστες και κατευθύνοντας στα σπίτια των… οδηγών! Είτε για ομοφυλοφιλικό σεξ, είτε για σεξ με γυναίκες κάποιας ηλικίας, οι οποίες είχαν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν για να ικανοποιηθούν.
«Ντρεπόμαστε, δεν είμαστε γκέι, δεν μας αρέσει αυτό που κάνουμε. Αν ζεις στο δρόμο πρέπει να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να επιβιώσεις» δηλώνουν μετανάστες από το Αφγανιστάν που και στην Πάτρα προσφέρουν το κορμί τους για να εισπράξουν μερικές δεκάδες ευρώ.
Δεν είναι λίγοι οι ομοφυλόφιλοι που πλησιάζουν τους νεαρούς Αφγανούς, τους υπόσχονται χρήμα και φαγητό, με την δέσμευση ότι θα τους ικανοποιήσουν σεξουαλικά. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουν και την ζητούμενη για τέτοιες περιπτώσεις εχεμύθεια.
Η τιμή για σεξ έχει φτάσει ακόμα και στα 10 ευρώ λόγω της πληθώρας μεταναστών που είναι πρόθυμοι να πουλήσουν το κορμί τους για να επιβιώσουν.
Όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου πολλές φορές κάνουν  σεξ χωρίς προφυλακτικό για να πάρουν 5 ευρώ παραπάνω!
Οι δύο νεαροί λένε ότι με τα χρήματα αυτά εξασφαλίζουν φαγητό και τσιγάρα ενώ ορισμένες φορές πετυχαίνουν να βελτιώσουν σημαντικά τις συνθήκες διαβίωσής τους. Επίσης τυγχάνουν και της περιποίησης ενός διαμερίσματος, αφού μπορούν και κάνουν ζεστό μπάνιο κλπ.
Σύμφωνα με τον κοινωνικό λειτουργό Τάσο Σμετόπουλο η πρακτική του survival sex άρχισε να εμφανίζεται στην Αθήνα στις αρχές του 2016.
Όπως σημειώνει το NBC στην Ελλάδα βρίσκονται περίπου 3.000 ασυνόδευτοι ανήλικοι με το 95% αυτών να είναι αγόρια. Την ίδια στιγμή η Ελλάδα έχει χώρους μόνο για 1.000 ασυνόδευτα νεαρά παιδιά σε οργανωμένες δομές. Να υπενθυμίσουμε πως δομή για ανήλικους λειτουργεί και στην Πάτρα, στην οδό Ρήγα Φεραίου και Σατωβριάνδου.
πηγή dete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.