google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ο γκέι μπλόγκερ και καλλιτέχνης Κόλμπι Κέλερ στον Εθνικό Κήπο

Ξεκίνησε να κάνει πορνό για ένα έξτρα φοιτητικό εισόδημα για να εξελιχθεί σε διάσημο σούπερσταρ και μοντέλο που έφτασε να παίξει στο εμπορικό σίριαλ Capitol Hill και να συνεργαστεί με τη Vivienne Westwood. Η εμπειρία του στη βιομηχανία πορνό αφενός τον απενοχοποίησε πλήρως, αφετέρου του άλλαξε τη ζωή «για το καλύτερο και το χειρότερο!», καθώς λέει, βοηθώντας τον ταυτόχρονα να εξερευνήσει βαθύτερα τόσο τη δική του όσο και την ομοφυλόφιλη ανδρική σεξουαλικότητα εν γένει. 
 Συζητήσαμε για το πόσο απελευθερωτικό αλλά και πόσο καταπιεστικό ή κι αντιδραστικό ενδεχομένως μπορεί να είναι το πορνό, πώς λειτουργεί η σχετική βιομηχανία καθώς επίσης για τις «γκρίζες ζώνες» εντός της: από την εκμετάλλευση μέχρι τις αθέμιτες πρακτικές, θέματα που εντούτοις αφορούν «κάθε μεγάλη καπιταλιστική επιχείρηση», καθώς λέει, είναι άρα υποκριτικό να το περιορίζουμε στον συγκεκριμένο κλάδο. Είπαμε κι άλλα για πολιτική – όντας αριστερός κομμουνιστής, καθώς δηλώνει, που ονειρεύεται κιόλας να φτιάξει κάποτε ένα συνεργατικό κοινόβιο, ψήφισε ωστόσο για πρόεδρο τον Ντόναλντ Τραμπ! 
 Ισχύει πως είμαι αριστερός κομμουνιστής, ισχύει επίσης πως ψήφισα Τραμπ και, ναι, θα τον ξαναψηφίσω, άσχετα πόσο μεγάλος κόπανος είναι, γιατί τον θεωρώ, ταυτόχρονα, τη μόνη ελπίδα ώστε να ταρακουνηθεί το αμερικανικό πολιτικό σύστημα, ένα σύστημα σάπιο και διεφθαρμένο μέχρι το κόκαλο. Απολογούμενος για το παράδοξο, υποστηρίζει ότι μόνο αυτός ο «κόπανος» που «του αξίζει ένα διπλό φιστάρισμα!» μπορεί να πριονίσει τελειωτικά το σάπιο αμερικανικό πολιτικό κατεστημένο λειτουργώντας, άθελά του, σαν «πράκτορας του χάους»! 
Δεν ξέρω πόσο πειστικό είναι αυτό το τελευταίο, όμως ο Κόλμπι δεν είναι πολιτικός μολονότι το πορνό έχει ή μπορεί να έχει και πολιτική χροιά, όπως συμφωνεί. Ο 38χρονος σήμερα Κόλμπι Κέλερ είναι καταρχήν περφόρμερ, μοντέλο και καλλιτέχνης, με αυτές του τις ιδιότητες μιλάει εδώ και με αυτές παρουσιάζει το συνεργατικό του πρότζεκτ Colby does America, την Κυριακή το βράδυ, στο πλαίσιο του φετινού Outview στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, μαζί και μία μεταμεσονύχτια περφόρμανς στην Alexander Sauna. Πηγή: lifo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.