google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

37η ετήσια παρέλαση υπερηφάνειας του Northampton

NORTHAMPTON - Λεπτομέρειες για την 37η ετήσια παρέλαση υπερηφάνειας του Northampton κυκλοφόρησαν αυτή την εβδομάδα. Κάθε χρόνο η παρέλαση προσελκύει χιλιάδες ανθρώπους στο Northampton για να γιορτάσουν την τοπική κοινότητα LGBTQ με ώρες διασκέδασης και γιορτής. Το ολοήμερο γεγονός, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί από την τοπική μη κερδοσκοπική Noho Pride . 
Το θέμα της παρέλασης για το 2018 είναι "Unbreakable", σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Noho Pride . «Είτε είστε ακτιβιστής που βαδίζει στο Καπιτώλιο είτε απλά ζείτε καθημερινά έξω και περήφανος, δεν πρέπει να λυγίζουμε ούτε να σπάζουμε γιατί κάνετε μια διαφορά», λέει ο ιστοχώρος, του θέματος. Ο JM Sorrell, εκπρόσωπος του Noho Pride, δήλωσε ότι το θέμα ήταν για επιμονή, παρά το "πολιτικό κλίμα" που μπορεί να υπάρχει στη χώρα. "Ανεξάρτητα από το πολιτικό κλίμα, προχωρούμε προς τα εμπρός", ανέφερε ο Sorrell τηλεφωνικά την Παρασκευή. 
 Όπως συμβαίνει συνήθως, η εκδήλωση πιθανότατα θα προσελκύσει μεγάλα πλήθη και αναμένεται να συμμετάσχουν φέτος μέχρι και 40.000 άνθρωποι, δήλωσαν οι διοργανωτές σε δήλωση. Ο Sorrell είπε ότι ενώ ήταν σε μεγάλο βαθμό εξαρτώμενο από τις καιρικές συνθήκες, ήταν πιθανό να δουν μεγάλους αριθμούς. Μετά την παρέλαση, οι συμμετέχοντες καλούνται επίσης να επισκεφτούν τους κοντινούς εκθεσιακούς χώρους Three County Fairgrounds για ποικίλες δραστηριότητες, μεταξύ των οποίων πωλητές τροφίμων, ποίηση σφενδάμου, σόου και πολλές άλλες εκδηλώσεις. Οι εκδηλώσεις θα παραμείνουν μέχρι τις 5 μ.μ. Η στάθμευση και η είσοδος στο εκθεσιακό χώρο θα είναι δωρεάν. Τα φετινά γεγονότα θα περιλαμβάνουν και πολλά νέα γεγονότα. Μια βραδιά κωμωδίας "Stand Up for Pride" θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Μαΐου στην Ακαδημία της Μουσικής. Μια εκδήλωση "Γιορτάστε τη Διαφορετικότητα" θα πραγματοποιηθεί στο Club V της Φλωρεντίας από τις 6 το βράδυ του Σαββάτου το βράδυ, μετά τις δραστηριότητες στο τέλος της έκθεσης. Θα περιλαμβάνει χορό και μια σειρά από drags δείχνει. 
Ο Sorrell δήλωσε ότι τα νέα γεγονότα συνυπολογίστηκαν εν μέρει εξαιτίας των ανθρώπων από το χωριό που μπορεί να ταξιδεύουν και να διαμένουν στο Northampton το Σαββατοκύριακο. Η συγκέντρωση κεφαλαίων ήταν επίσης μια μελέτη, είπε ο Sorrell, καθώς το γεγονός συχνά κοστίζει πάνω από 60.000 δολάρια ετησίως. Οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν δωρεά στο Noho Pride online ή στην παρέλαση. Όλα τα έσοδα θα πάνε στην παρέλαση περηφάνιας του Northampton το 2019. Η εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοικτή για το κοινό. Θα λάβει χώρα το Σάββατο 5 Μαΐου. Η παρέλαση ξεκινά στις 11 π.μ. Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα γίνουν ανεξάρτητα από τον καιρό, ανέφεραν οι διοργανωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.