ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

"Μου είναι τελείως αδιανόητο να κάνουν παιδί οι γκέι."

Στη Ρενέ Σαραντινού και στο περιοδικό Λοιπόν μίλησε ο Διονύσης Ζάχος, ο οποίος εξέφρασε την αντίθεση του στην υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Ο ίδιος δηλώνει πως δεν θα υιοθετούσε παιδί, ενώ του είναι αδιανόητο να αποκτούν οι γκέι παιδί.
Θα υιοθετούσες ένα παιδί; Όχι δεν θα υιοθετούσα παιδί, γιατί είμαι μόνος μου και προσπαθώ να μεγαλώσω εμένα. Θεωρώ ότι ένα παιδί θα πρέπει να μεγαλώνει με πρότυπα, εννοώ των γονιών, τα αρχέτυπα, με πατέρα και μάνα. Μου είναι αδιανόητο ο καθένας γκέι να βγαίνει και να λέει ότι θέλει να αποκτήσει ένα παιδί με οποιονδήποτε τρόπο.
Καλά κάνουν που τους έχουν δώσει οι νόμοι διάφορες οδούς να φτάνουν εκεί, αλλά πιστεύω ότι δεν μπορεί να βγαίνει ο κάθε γκέι και να λέει: «Θέλω να γίνω πατέρας, θέλω να κάνω οικογένεια» και να έχει μια άλλη σεξουαλική ζωή, να συναναστρέφεται με άντρες, να έχει τελείως διαφορετική ζωή μέσα στην κοινωνία. Όταν το παιδί αυτό θα μεγαλώσει και θα πάει στο σχολείο, το bullying που θα υποστεί το σκέφτεται; Ο εγωισμός να γίνω πατέρας και να έχω ένα παιδί; Τα παιδιά δεν είναι κούκλες.
Σου είναι αδιανόητο να αποκτούν παιδί οι γκέι; Μου είναι τελείως αδιανόητο να κάνουν παιδί οι γκέι.
Tελικά είναι κολλημένος με το μπούλινγκ μάλλον παρά το γεγονός ότι υπάρχουν παιδιά που θέλουν μια οικογένεια κε Ζάχο. Κι εξάλλου το DNA δεν καθορίζει την οικογένεια, αλλά η Αγάπη και η ζεστασιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.