google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ GAY ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΕ 3 ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ


Kuoni: Μεγαλύτερη ομάδα ειδικών στον gay τουρισμό

Ο τουρ οπερέιτορ πολυτελών διακοπών Kuoni σχεδιάζει τη διεύρυνση της ομάδας των ειδικών της στον τουρισμό LGBT.

Ο οργανισμός ξεκίνησε από πέρυσι να δίνει μεγαλύτερη έμφαση στη συγκεκριμένη αγορά, εκπαιδεύοντας 10 ειδικούς ταξιδίων που ασχολούνται αποκλειστικά με τον τουρισμό LGBT. Αφορμή για τη νέα πρωτοβουλία της εταιρίας ήταν το Συνέδριο που διοργάνωσε τον Ιούλιο το TTG για τα ταξίδια που απευθύνονται στην κοινότητα των ομοφυλοφίλων (LGBT), και είχε στόχο να ενημερώσει τον κόσμο του εμπορίου σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν να προωθούν ταξίδια στην αγορά market.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Εμπορικού τμήματος και της διαχείρισης προϊόντος της Kuoni, Mark Duguid, η εταιρία σκέφτεται να αυξήσει την ομάδα των ειδικών στη συγκεκριμένη αγορά όμως τόνισε οτι η κατάσταση θα επανεξετασθεί στο δεύτερο τρίμηνο. 

Ήδη πολλά ζευγάρια ομοφυλοφίλων κάνουν κρατήσεις στην Kuoni, και γι αυτό το ζητούμενο είναι να διασφαλιστεί οτι η ομάδα πωλήσεων γνωρίζει τα νομικα και πολιτισμικά χαρακτηριστικά κάθε προορισμού, ανέφερε.

Ενδεικτικά οι κρατήσεις ομοφυλόφιλων ζευγαριών για γαμήλιο ταξίδι στην Kuoni έχουν αυξηθεί κατά 279% την τελευτία 5ετία, με την αύξηση για την τελευταία 2ετία να φτάνει το 76%, μετά και τη θεσμοθέτηση του γάμου ομοφυλοφίλων. Οι Μαλδίβες, η Ταϋλάνδη και οι ΗΠΑ είναι οι 3 κορυφαίοι προορισμοί για γαμήλιο ταξίδι ομοφυλοφιλων ζευγαριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.