google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΠΗΡΕ ΤΟ OSCAR ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ GAY ΑΛΛΑ 5 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΓΑΛΜΑ!

Γκάφα μεγατόνων έκανε από τη… χαρά του ο τραγουδιστής Σαμ Σμιθ, που πήρε το Όσκαρ Τραγουδιού: ο 23χρονος νόμιζε ότι ήταν ο πρώτος γκέι νικητής και το είπε επί σκηνής, για να μάθει τη «σκληρή» αλήθεια λίγη ώρα αργότερα, από δημοσιογράφο!
Όπως έχει γράψει το gaystarnews, ο νεαρός τραγουδιστής κέρδισε την Λέιντι Γκάγκα και πήρε το αγαλματίδιο, μαζί με τον Τζίμι Νέιπς, για το τραγούδι «Writing’s on the Wall», που «ντύνει» την πρόσφατη ταινία του Τζέιμς Μποντ,«Spectre».
spl1237934_055 (1024x683).jpg
(Τζίμι Νέιπς και Σαμ Σμιθ με τα Όσκαρ ανά χείρας)

«Στέκομαι απόψε το βράδυ μπροστά σας, ως ένας υπερήφανος γκέι άνδρας. Πριν από περίπου ένα μήνα, διάβασα ένα άρθρο στο οποίο ο σερ Ίαν ΜακΚέλεν είπε ότι κανένας -που έχει παραδεχτεί ανοιχτά ότι είναι γκέι δεν έχει κερδίσει το Όσκαρ», είπε ο Σαμ παραλαμβάνοντας το Όσκαρ, το οποίο αφιέρωσε στους ομοφυλόφιλους.
Κι εκεί που ο πολυβραβευμένος μουσικός νόμιζε ότι έγραψε ιστορία, ήρθε ένας δημοσιογράφος να τον… «προσγειώσει», καθώς, σε συνέντευξη μετά την απονομή, τον ενημέρωσε ότι, πριν από αυτόν, έχουν πάρει Όσκαρ τέσσερις άνδρες που είχαν μιλήσει δημόσια για την ομοφυλοφιλία τους!
Για την ιστορία, λοιπόν, ο πρώτος που είχε παραδεχθεί ότι είναι γκέι και πήρε χρυσό αγαλματίδιο ήταν ο σερ Τζον Γκίλγκουντ, το 1981 (Β΄Ανδρικού Ρόλου, για την ταινία «Άρθουρ»), ενώ ακολούθησαν οι Έλτον Τζον (Καλύτερου Τραγουδιού, για το «Circle Of Life», το 1994), Άλαν Μπολ (Σεναρίου, για το «American Beauty», το 2000) και Ντάστιν Λανς Μπλακ (Σεναρίγου, για το «Milk», το 2008).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.