ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Δύο... gay πιγκουίνοι ζουν πλέον στην «ερωτική φωλιά» τους!

Ο Σταν και ο Όλι μεταφέρθηκαν από τον Κήπο του Βερολίνου σ' αυτόν τον Αμβούργο για να μπορούν να ζουν μαζί και να απολαμβάνουν την συντροφιά ο ένας του άλλου... Η ιστορία του Σταν και του Όλι είναι γνωστή στην Γερμανία, καθώς αποτελούν θέμα εδώ και αρκετό καιρό στα ΜΜΕ της χώρας. Οι δύο βασιλικοί πιγκουίνοι βγήκαν από ένα ειδικό πρόγραμμα για να βοηθήσουν στην αναπαραγωγή του είδους τους, όμως από την αρχή φάνηκε ότι είχαν διαφορετικές... βλέψεις για την ζωή τους.
Οι δύο αρσενικοί πιγκουίνοι ποτέ δεν έδειξαν ενδιαφέρον να ζευγαρώσουν με το άλλο φύλλο, αλλά αντίθετα προτιμούσαν την παρέα (και την σεξουαλική συντροφιά) ο ένας του άλλου. Όπως μάλιστα δήλωσε ο υπεύθυνος του ζωολογικού κήπου του Βερολίνου: «Είναι σίγουρα gay, τουλάχιστον απ' όσα έχουμε παρατηρήσει. Δεν έκαναν ποτέ καμία προσπάθεια αναπαραγωγής. Και έρχονταν σε σεξουαλική επαφή μόνο μεταξύ τους». Οι Σταν και Όλι (που πλέον θα μετονομαστούν σε Κάλε και Γκρόμπι) θα είναι πλέον επίσημο ζευγάρι σε δικό τους χώρο στον ζωολογικό κήπο του Αμβούργου όπου μάλιστα ήδη ζει ένα ακόμα ομοφυλόφιλο ζευγάρι πιγκουίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.