ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

«Είμαι gay, αλλα΄και υπέρ της σεξουαλικής απελευθέρωσης" είπε ο άπαιχτος Ricky Martin!

«Είμαι ομοφυλόφιλος, με ελκύουν οι άνδρες, αλλά είμαι υπέρ της σεξουαλικής απελευθέρωσης. Αν θέλω να πάω με γυναίκα θα πάω», είπε ο τραγουδιστής...

Θαυμάστρια του Ρίκι Μάρτιν πλήρωσε 63.400 λίρες (80.100 ευρώ) για να... πάρει ένα παθιασμένο του φιλί.
Παρόλο που ο διάσημος τραγουδιστής συνοδευόταν από τον νέο του σύντροφο έδειχνε να απολαμβάνει το καυτό φιλί με την επιχειρηματία Ana Paola Diniz.

Ο Ρίκι Μάρτιν έχει δηλώσει ανοιχτά πως είναι ομοφυλόφιλος χωρίς αυτό να σημαίνει πως αν θελήσει να πάει με γυναίκα δεν θα το κάνει. «Είμαι ομοφυλόφιλος, με ελκύουν οι άνδρες, αλλά είμαι υπέρ της σεξουαλικής απελευθέρωσης. Αυτό σημαίνει πως αν νιώσω την επιθυμία να κάνω έρωτα με μια γυναίκα, θα το κάνω. Απλά δεν θα δεσμευόμουν συναισθηματικά με μια γυναίκα. Με αυτή την έννοια ανήκω στους άνδρες», είπε χαρακτηριστικά.
 Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στο Σάο Πάολο θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που ασχολούνται με το AIDS. Στο γκαλά το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων και διασημότητες όπως οι Naomi Campbell, Kate Moss και Marc Jacobs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.