ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Demi Lovato: ΝΕΑ δωρεά 75.000 $ για την καταπολέμηση της ομοφοβίας

Η Demi Lovato είναι μία καλλιτέχνης που στα παιδικά της χρόνια πέρασε από το στάδιο της κατάθλιψης επειδή ήταν θύμα εκφοβισμού στον κυβερνοχώρο. Αυτό την οδήγησε σε ακραίες συμπεριφορές, όπως για παράδειγμα να κόβει κομμάτια δέρματος από το σώμα της, ωστόσο ευτυχώς για αυτήν το ξεπέρασε. Μάλιστα, η ίδια κατά καιρούς προσπαθεί με διάφορες ενέργειες να εξαλείψει τον εκφοβισμό και την ομοφοβία που υπάρχει γύρω μας. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι το τραγούδι «I Really Don’t Care» που έγραψε για το Gay Pride του Λος Άντζελες και είναι ένα από τα πιο διάσημα videoclip της. Εξαιτίας αυτού, ήταν υποψήφια στα Glaad Awards και κέρδισε το βραβείο Vanguard. Η ίδια όταν παρέλαβε το διάσημο βραβείο είπε μερικά λόγια που συγκίνησε το κοινό και μας έκανε να τη αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο. Βέβαια, την μεγάλη έκπληξη μας την φύλαγε για το τέλος της βραδιάς όταν ανακοίνωσε ότι κάνει δωρεά  75.000 δολαρίων στην LGBT κοινότητα για την καταπολέμηση της ομοφοβίας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.