google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙΑΔΑ ΜΕ ΔΟΣΗ ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ ΟΠΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΝΑΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ-ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ...
Σάλο έχει προκαλέσει στη Ρωσία δημοσίευμα που προτείνει την θανάτωση των ατόμων με αναπηρία και την απαγόρευσή τους να κάνουν παιδιά. 

Ο δημοσιογράφος Yevgeniy Arsyukhin δημοσίευσε άρθρο στην φιλοκυβερνητική εφημερίδα Komsomolskaya Pravda, με το οποίο ασκεί κριτική στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι άνθρωποι με αναπηρίες σήμερα. Κατά τον ίδιο, η κοινωνία έχει γίνει πιο προστατευτική απέναντι σε αυτά τα άτομα με το πέρασμα των αιώνων, γεγονός που ο ίδιος όχι μόνο δεν επικροτεί, αλλά καταδικάζει. «Η αποστροφή απέναντι στην ασχήμια, την ασθένεια και τον θάνατο είναι έμφυτη χάρη στην εξέλιξη και την φυσική επιλογή», ανέφερε ο Ρώσος δημοσιογράφος, προτείνοντας ότι «οι ελαττωματικοί άνθρωποι δεν θα πρέπει να κάνουν απογόνους, είναι καλύτερο να πεθαίνουν κατ' ευθείαν».

«Και δεν θα πρέπει ποτέ να επιτρέπουμε στους ανάπηρους να φτάνουν στην κορυφή της κοινωνικής πυραμίδας», πρόσθεσε. Το όραμα του Arsyukhin για ένα σύγχρονο Καιάδα θυμίζει αρκετά την ναζιστική ευγονική, δηλαδή τη στείρωση και την ευθανασία εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που θεωρούνταν απειλή για την «Άρυα φυλή». Ανάμεσα στα θύματα βρίσκονταν οι αδύναμοι διανοητικά και σωματικά, οι ομοφυλόφιλοι και τα άτομα με ψυχικές ασθένειες. 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε την περίοδο που ο Nick Vujicic, ένας άνδρας που γεννήθηκε με μια μορφή φωκομέλειας και αποτελεί πηγή έμπνευσης για τα άτομα με αναπηρία σε όλο τον κόσμο, είχε επισκεφτεί τη Ρωσία.

Το συγκεκριμένο περιστατικό προκάλεσε αντιδράσεις στη Ρωσία, με μια μπλόγκερ ονόματι Kristina Potupchik να έχει δημιουργήσει σελίδα συγκέντρωσης υπογραφών για την απόσυρση του Arsyukhin από την θέση του αρχισυντάκτη στο ραδιοφωνικό σταθμό που ελέγχει η συγκεκριμένη εφημερίδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.