google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Η Rihanna στήριξε ενεργά gay θαυμαστή της!

Πως θα μπορούσα να σε ξεχάσω. Είμαι τόσο περήφανη για σένα. Είναι χαρούμενη που είσαι ευτυχισμένος με τον εαυτό σου», έγραψε η τραγουδίστρια στον θαυμαστή της Η Rihanna πρόσφατα βοήθησε gay θαυμαστή της να ξεπεράσει τους φόβους τους.
Ο θαυμαστής που για ευνόητους λόγους θέλη να κρατήσει την ανωνυμία του στράφηκε στη διάσημη τραγουδίστρια ζητώντας τη βοήθειά της. Ο θαυμαστής -που είναι μαύρος- φοβόταν να μιλήσει στην οικογένεια και τους φίλους γιατί σκεφτόταν την αντίδρασή τους.
Ο θαυμαστής της έστειλε μήνυμα και εκείνη σε ρόλο ψυχολόγου έσπευσε να του συμπαρασταθεί και να τον εμψυχώσει. Η απάντηση της Rihanna «Μωρό μου είναι φυσικό να φοβάσαι, αλλά είναι πιο σημαντικό να είσαι ο εαυτός σου. δεν έχεις άλλη επιλογή. Είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Είσαι αυτός που είσαι όσο σκληρό και αν φαίνεται. Πρέπει να είσαι ελεύθερος. Η οικογένειά σου μπορεί να μην καταλάβει αλλά ευτυχώς ζεις σε μια κοινωνία που καταλαβαίνει. Θα σε υποστηρίξουμε». Ο θαυμαστής της είπε ότι μετά την στήριξή της βρήκε το... κουράγιο και ανοίχτηκε σε φίλο του. «Το είπα σε ένα φίλο μου. Νιώθω τόσο καλά RiRi χάρη σε σένα. Ευχαριστώ». Rihanna: Πώς αντέδρασε; Θαυμαστής: Μου είπε πως είναι χαρούμενος για μένα Rihanna: Χαίρομαι Θαυμαστής: Σ' αγαπώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.