google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Water Boy (2015)-How to Win at Checkers (Every Time) (2015)


Η ΤΑΙΝΙΑ μας μεταφέρει σε ένα από τα καλύτερα Γυμνάσια Κολύμβησης στο Hua Hin, Βιετνάμ (Ngern Anupart) όπου ένας ταλαντούχος κολυμβητής, προσπαθεί να βρει το νόημα της φιλίας και της ζωής. Ο πρώτος ήρωας είναι ένας ζεστός και όμορφος νεαρός άνδρας με αθλητικό σώμα, συνηθίζει να έχει πολλές φίλες αλλά χωρίς όμως να βρίσκει το νόημα της αγάπης. Ο δεύτερος ήτας της ταινίας είναι ζηλιάρης και διαφορετικός χαρακτήρας από τον συγκάτοικο του που βλέπει πορνό κάθε μέρα σαν να είναι το υπνωτικό χάπι του. Ωστόσο, μια μέρα ο Mueck (Beam Papangkorn), ο νεαρός κολυμβητής που αναγκάστηκε από τον πατέρα του για να έρθει στο Hua Hin για 3 μήνες, γίνεται τελικά ο συγκάτοικος του Nam.
Οι δύο συγκάτοικοι θα γίνουν φίλοι καθώς μοιράζονται την καθημερινότητά τους μέσα από νεανικές καταστάσεις.. Θα πρέπει να ζουν, κοιμούνται, τρώνε, εξάσκηση μαζί ... Εν τω μεταξύ η φίλη Mueck του, η Nune, μια ανερχόμενη ηθοποιός, θέλει να τον εκπλήξει στον κοιτώνα και τελικά ο φίλος της επιτρέπει να μείνει εκεί. Ωστόσο όσο η δύναμη της φιλίας μεταξύ των δύο νέων δυναμώνει τα αισθήματα γίνονται πιο δυνατά, οπότε Muek και Nune ... ποιος θα είναι τελικά το τελευταίο άτομο που πραγματικά παλεύει για την αγάπη;
English Subtitles Here OR Here

Μετά την απώλεια των δύο γονιών του ο 11χρονος ήρωας της ταινίας αντιμετωπίζει ένα αβέβαιο μέλλον, όταν ο μεγαλύτερος αδερφός του, πρέπει να υποβληθεί σύμφφωνα με το νόμο της χώρα του, στην ετήσια στρατιωτική λαχειοφόρο αγορά της Ταϊλάνδης. Ανίκανος να πείσει τον αδελφό του να κάνει ό, τι μπορεί για να αλλάξει τη μοίρα του, ο ήρωας μας παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, με αποτέλεσμα απρόβλεπτες συνέπειες. Με βάση τις ιστορίες από την εμπορική επιτυχία στο αξιοσημείωτο βιβλίο του Rattawut Lapcharoensap, η ταινία εξερευνά τον παλμό της νεολαίας της Μπανγκόκ και εξετάζει τις χαρές και τις προκλήσεις της καθώς η νέα γενιά μεγαλώνει στη σύγχρονη Ταϊλάνδη.
English Subtitles Here OR Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.