google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Έρευνα: Το 50% του πληθυσμού της γης έχουν gay γονίδια τελικά;

O μισός πληθυσμός της γης είναι γκέι; Στο ερώτημα κλήθηκαν να απαντήσουν οι ειδικοί εκπλήσσοντας τους αναγνώστες με τις απαντήσεις τους. Περίπου το 50% των ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων των στρέιτ ανδρών και γυναικών, μπορεί να είναι φορείς γονιδίων που σχετίζονται με την ομοφυλοφιλία, όπως αποκαλύπτει έρευνα Γεωργιανών επιστημόνων γεγονός που σημαίνει ότι, τα γονίδια της ομοφυλοφιλίας κληροδοτούνται παρά την τάση των ομοφυλοφίλων να μην αποκτούν απογόνους. Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στην βρετανική εφημερίδα "Independent" αναφέρει ότι, οι αδερφές των ομοφυλόφιλων ανδρών τείνουν να αποκτούν περισσότερα παιδιά γεγονός που εξηγεί την "παρουσία" της ομοφυλοφιλίας σε μεγάλους πληθυσμούς. Επιπλέον, και οι στρέιτ άνδρες μπορεί γίνουν φορείς γονιδίων που προδιαθέτουν στην ομοφυλοφιλία.
Η έρευνα που διεξήχθη από τον καθηγητή Giorgi Chaladze του Πανεπιστημίου της Τιφλίδας, έδειξε την επίδραση των γονιδίων και της κληρονομικότητας στην ομοφυλοφιλία αλλά και την παρουσίας τους στην ανθρώπινη ιστορία και τους πολιτισμούς. Η μελέτη έγινε με την βοήθεια ενός υπολογιστικού μοντέλου. Ο καθηγητής Chaladze , όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, προσπάθησε να κατανοήσει τους λόγους για τους οποίους τα γονίδια που σχετίζονται με την ομοφυλοφιλία, δεν εξαλείφονται ακόμη κι όταν οι φορείς τους είναι στρέιτ άνδρες. "Οι στρέιτ άνδρες αποκτούν πέντε φορές περισσότερα παιδιά απ΄ότι οι ομοφυλόφιλοι" , όπως αναφέρει ο επικεφαλής της έρευνας. Άραγε , πώς είναι δυνατόν τα γονίδια που σχετίζονται με την ομοφυλοφιλία να αντέχουν στο χρόνο; Η τάση των γυναικών σε μια οικογένεια με ομοφυλόφιλους άνδρες να αποκτούν περισσότερους απογόνους, μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε την "επιμονή " της ομοφυλοφιλίας , αν σκεφθούμε επίσης ότι οι άνδρες που έχουν ανάλογα γονίδια, δεν είναι πάντα ομοφυλόφιλοι, προσθέτει ο Γεωργιανός επιστήμονας.
Η γεωργιανή μελέτη έλαβε υπόψη της και παλαιότερες έρευνες, σύμφωνα με τις οποίες, οι ομοφυλόφιλοι άνδρες συνήθως προέρχονται από πολύτεκνες οικογένειες. Με βάση τους υπολογισμούς του καθηγητή Chaladze, η ανδρική ομοφυλοφιλία διατηρείται σε έναν πληθυσμό σε "χαμηλή και σταθερή συχνότητα", εάν οι μισοί από τους άνδρες και σχεδόν οι περισσότερες από τις μισές από τις γυναίκες φέρουν γονίδια που προδιαθέτουν τους άνδρες στην ομοφυλοφιλία. Ο αριθμός των ανδρών με ομοφυλοφιλική συμπεριφορά ή όσων έλκονται από τα άτομα του ιδίου φύλου ξεπερνά σταθερά αυτόν που περιλαμβάνει όλους όσοι αυτοπροσδιορίζονται ως ομοφυλόφιλοι ή αμφιφυλόφιλοι.
Το γεγονός αυτό υποδηλώνει ότι πολλοί στρέιτ άνδρες φέρουν και αυτοί "γονίδια της ομοφυλοφιλίας". Τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύτηκαν στην ιατρική επιθεώρηση "Archives of Sexual Behavior", όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα "Independent".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.