google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Το Ισλαμικό ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ Κράτος εκτέλεσε 2 τζιχαντιστές και 3 πολίτες ως ομοφυλόφιλους

ΣΗΜΕΙΩΣΗ LGBT NEWS: ΟΙ σύγχρονοι ναζί δεν διστάζουν με πρόσχημα την αφαίρεση της προσωπικότητας και ατομικής ύπαρξης να εκτελούν αθώους πολίτες. Μια ακόμα απόδειξη ότι η ρίζα του κακού έχει ονοματεπώνυμο!

Η εξτρεμιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος σκότωσε πέντε άνδρες, τους οποίους έριξε από την κορυφή ενός κτιρίου στη Μοσούλη, κατηγορώντας τους ως ομοφυλόφιλους. Τοπικές πηγές επιβεβαίωσαν την Πέμπτη ότι τρεις κάτοικοι της Μοσούλης, στο βορειοδυτικό Ιράκ, και δύο τζιχαντιστές μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος συνελήφθησαν από τη «θρησκευτική αστυνομία» της οργάνωσης με την κατηγορία της ομοφυλοφιλίας. Την είδηση επιβεβαίωσε μιλώντας στο ARA News και ο ακτιβιστής Αλί Αλ Αχμέντ, μιλώντας και αυτός με τη σειρά του για δύο τζιχαντιστές και τρεις πολίτες που εκτελέστηκαν. 
«Οι πέντε άνδρες ρίχθηκαν από την ταράτσα κτιρίου ασφαλιστικής εταιρείας στην περιοχή Μπατ Ατ Τουμπ από μασκοφόρους δήμιους της οργάνωσης», είπε ο Αλ Αχμέντ, σημειώνοντας ότι οι σοροί των εκτελεσθέντων μεταφέρθηκαν στη συνέχεια σε άγνωστη τοποθεσία. «Η βαρβαρική εκτέλεση συνέβη δημοσίως μπροστά σε εκατοντάδες ανθρώπους», πρόσθεσε ένας αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε επίσης στο ARA News. 
Μέλος του θρησκευτικού δικαστηρίου της Σαρία εξήγησε ότι «ρίχνοντας τους ομοφυλόφιλους από ψηλά καθαρίζονται οι αμαρτίες τους». Ο Τζαμάλ Αμπντούλ Γαφούρ, μιντιακός ακτιβιστής στη Μοσούλη, είπε στο ARA News ότι «αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Ισλαμικό Κράτος εκτελεί ανθρώπους με αυτόν τον τρόπο, πρόσφατα η οργάνωση έριξε ακόμα 9 πολίτες από την ταράτσα κτιρίου επειδή τους είχε κρίνει ένοχους για ομοφυλοφιλία».
 Το Ισλαμικό Κράτος κυνηγά τους ομοφυλόφιλους. Για να έχει αποτελέσματα βάζει πολλές φορές νεαρούς άνδρες της «θρησκευτικής αστυνομίας» να «ψαρεύονται» και μόλις ανταποκριθεί ο ύποπτος στο ερωτικό κάλεσμα τον συλλαμβάνουν. Ωστόσο, το Ισλαμικό Κράτος δεν σκοτώνει όλους τους ομοφυλόφιλους. Σε πολλές περιπτώσεις έχει ζητήσει λύτρα για να τους αφήσει ελεύθερους, με τον όρο ότι θα φύγουν μακριά από τα εδάφη που ελέγχει η οργάνωση. Οι καταδικασθέντες σε θάνατο ως ομοφυλόφιλοι οδηγούνται στην ταράτσα του υψηλότερου κτιρίου της περιοχής με κλειστά τα μάτια. Από εκεί τους ρίχνουν στο έδαφος. Μόλις το σώμα πέσει στη γη, άλλοι τζιχαντιστές περιμένουν ολόγυρα να αποτελειώσουν τον άνθρωπο με λιθοβολισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.