google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Wasp (2015): περιπέτεια κάτω από τον ήλιο

ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΝΤΩΣ ΤΡΙΤΟΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ..
Ο Olivier αυτό το καλοκαίρι βρίσκεται με τον σύντροφό του σε ένα ρομαντικό διάλειμμα μαζί με τον James στο νότο της Γαλλίας αλλά η ηρεμία των διακοπών,  διακόπτονται από την ξαφνική άφιξη της Caroline. Όλα φαίνονται χαλαρά καθώς μπαίνουν στην ειδυλλιακή τους θέση για το ομόφυλο ζευγάρι, αν και ο Olivier βρίσκει ολοένα και πιο περίεργο τη νεαρή γυναίκα. 
Οι αργές τάσεις της σεξουαλικής ζήλιας και της κληρονομικότητας αρχίζουν να σιγοβράζουν κάτω από τον προβηγκικό ήλιο. Αφού έφυγε από την Αγγλία η νεαρή κοπέλα μετά από μια ρομαντική απογοήτευση στη Νότια Γαλλία, ο Olivier και ο James τελικά προσκαλούν την Caroline την τελευταία στιγμή. 
Το τρίο φθάνει σε ένα μικρό προβηγκικό χωριό, κάπως αποκομμένο από τον κόσμο. Παρόλο που όλα μοιάζουν ήρεμα ανάμεσα στην πισίνα, την ηλιοφάνεια και την επίσκεψη σε χωριό, ο Olivier βρίσκει όλο και πιο περίεργο την παρουσία της Caroline. Μια ένταση της σεξουαλικής ζήλιας και της έμφυτης παρουσίας ενός τρίτου προσώπου ανάμεσα στο ζευγάτι θα κλιμακωθεί στη συνέχεια φτάνοντας σε ένα αποτέλεσμα..
 ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΕΔΩ https://openload.co/f/Eug7z5IOoyI/gouasp.mkv.mp4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.