google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Miley Cyrus: Το «Inspired» κυκλοφορεί επίσημα με τη ΛΟΑΤ σημαία

Στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα απευθύνεται η Miley Cyrus με το δεύτερο καινούριο τραγούδι της. Μετά το καλοκαιρινό hit «Malibu», η Miley Cyrus παρουσίασε ένα νέο single κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή «Today», πριν από δύο εβδομάδες. Ήταν μία γεύση όσους θα την παρακολουθούσαν στη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία της Ariana Grande, «One Love Manchester», όπου αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά ολόκληρο το τραγούδι. Η 24χρονη Αμερικανίδα είχε πει στο κοινό: «Θα ήθελα να τυλίξω τα χέρια μου γύρω από τον καθένα και όλους από εσάς και να σας πω ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Εκ μέρους όλων των καλλιτεχνών εδώ, θέλω να πω ευχαριστώ.
Για εμένα, η πιο σημαντική ευθύνη που έχουμε σε ολόκληρο τον πλανήτη είναι να φροντίσουμε ο ένας τον άλλον και να δούμε τι κάνουμε σήμερα και πόσο καταπληκτικό είναι αυτό.» Η Miley Cyrus κυκλοφορεί επίσημα το συγκεκριμένο τραγούδι με τίτλο «Inspired», στο εξώφυλλο του οποίου και στην μπλούζα της εμφανίζονται τα χρώματα του ουράνιου τόξου, κάνοντας αναφορά στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. «Πώς μπορούμε να αποδράσουμε, όλο το φόβο, όλο το μίσος;», τραγουδά η pop star και συνεχίζει στους στίχους: «Υπάρχει κάποιος που μας παρακολουθεί εδώ κάτω;
Ο θάνατος είναι η ζωή, δεν είναι κατάρα / Μας θυμίζει το χρόνο και ό,τι αξίζει / Για να το αξιοποιήσουμε στο έπακρο ενώ εμείς είμαστε εδώ.» Το «Inspired» είναι το δεύτερο single που κυκλοφορεί από το επόμενο άλμπουμ της Miley Cyrus, όμως για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία της άφιξής του. Η τραγουδίστρια είχε πει ότι θα ήθελε να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, κοντά στα γενέθλιά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.