ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Τον εκλεκτό της καρδιάς του παντρεύεται διάσημος τραγουδιστής

Στα τέλη του 2016, ο λατίνος σούπερ σταρ ανακοίνωνε πως είπε το μεγάλο "ΝΑΙ" στον σύντροφό του και πλέον βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για έναν γάμο, ο οποίος όπως λέει θέλει να αποτελέσει "μεγαλειώδης εκδήλωση". Μιλώντας στο Eonline, ο τραγουδιστής ανέφερε πως το γεγονός των γάμων του με τον Jwan Yosef, καλλιτέχνη συριακής καταγωγής, θα είναι κάτι "πελώριο". "Εγώ θέλω σίγουρα να παντρευτώ στο Πουέρτο Ρίκο. Είναι κάτι που πρέπει να συμβεί" ανέφερε και σημείωσε από την άλλη πως ο γάμος τους θα είναι ένα πολυπολιτισμικό γεγονός. "Εκείνος κατάγεται από τη Σουηδία και κάποιοι συγγενείς του είναι από τη Συρία, οπότε θα κάνουμε κάτι 'πολυεθνικό'".
 Αν και η απόφαση για τους γάμους υπήρξε ενθουσιώδης, ο Μάρτιν παραδέχεται πως οι προετοιμασίες του γάμου δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. "Όλοι μιλούν για το γάμο, άλλα κανείς δεν σου λέει για την οργάνωσή του, επειδή είναι εξαιρετική δύσκολη" αναφέρει. Ο δημοφιλής τραγουδιστής κρατούσε για χρόνια μυστική την προσωπική του ζωή. Το Μάρτιο του 2010, αποφάσισε να ανακοινώσει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και έκτοτε στηρίζει ενεργά την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τη διαδικασία της παρένθετης μητέρας δίδυμα αγοράκια, τον Βαλεντίνο και τον Ματέο που σήμερα είναι οκτώ ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.