google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Η λίστα με τους Έλληνες διάσημους gay μεγαλώνει

Τον ύπνο τους έχουν χάσει τις τελευταίες μέρες πολλά γνωστά ονόματα της showbiz αφού τους δίνουν κανονικότητα για τις ερωτικές τους προτιμήσεις με το όνομά τους.
Σύμφωνα με το κείμενο φωτιά που δημοσιεύει site κάνοντας το γύρο του διαδικτύου, με τον τίτλο «Οι GAY άνδρες και γυναίκες της showbiz», μπαίνοντας να το διαβάσεις μένεις άφωνος αφού λέει κανονικά τα ονόματα των φερόμενων ως ομοφυλόφιλων.
Δεκάδες πασίγνωστοι ηθοποιοί, τραγουδιστές που διαβάζοντας τα ονόματα τους αλλά και πλήρη περιγραφή γεγονότων για το ποιος τα έφτιαξε με ποιον και πότε. Υπάρχουν όμως και κάποιο άλλοι που δε χρειάζεται να το μάθουμε από κάποια λίστα αλλά το έχουν παραδεχτεί δημόσια! Διάσημοι έσπασαν τα δεσμά των δημοσίων σχέσεων, πήραν το μικρόφωνο, κοίταξαν την κάμερα και μίλησαν ανοιχτά για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Χωρίς φόβο και πάθος οι διάσημοι επιλέγουν την αλήθεια και απελευθερώνονται. Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Coming Out δείτε τους celebrities που αγαπάμε και είχαν το θάρρος να μιλήσουν ανοιχτά για το θέμα.
Ellen DeGeneres
H διάσημη παρουσιάστρια της Αμερικής είναι παντρεμένη από το 2008 με την Αυστραλιανή ηθοποιό Portia de Rossi. Οι δυο τους κάνουν πολύ συχνά κοινές εμφανίσεις και η ηθοποιός έχει δηλώσει στο παρελθόν για τη DeGeneres πως την αποδέχεται και την αγαπά ακριβώς όπως είναι.
Ricky Martin
Όταν παραδέχθηκε πως είναι γκέι έκανε πολλές γυναικείες καρδιές να ραγίσουν. Ο σέξι, λατίνος τραγουδιστής αφού έγραψε στην ιστοσελίδα του: «Με υπερηφάνεια δηλώνω ότι είμαι ένας τυχερός ομοφυλόφιλος άντρας», στη συνέχεια είπε πως ξέσπασε και ο ίδιος σε κλάματα αφού επιτέλους ένιωθε ελεύθερος.

Γιώργος Μαρίνος
Ο αγαπημένος showman που με τις παραστάσεις του γέμιζε τα θέατρα και είχε φανατικό κοινό, ήταν ο πρώτος διάσημος Έλληνας που μίλησε δημοσίως για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Μάλιστα, αργότερα δήλωσε σε συνέντευξή του πως πιστεύει ότι η δική του δήλωσε άλλαξε αρκετά τη στάση των Ελλήνων στο θέμα της ομοφυλοφιλίας.
Χρήστος Σιμαρδάνης
Η φωνή του έχει «ντύσει» πάμπολλες διαφημίσεις και αμέτρητα σπικάζ. Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του το 2010, προτίμησε να μιλήσει και όχι να σωπάσει σχετικά με τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Μάλιστα, δεν έκρυψε πως έχει βιώσει το ρατσισμό, μιας και η κοινωνία μας δεν αποδέχεται εύκολα τη διαφορετικότητα.
Γρηγόρης Βαλλιανάτος
Όχι απλά παραδέχεται ανοιχτά τη σεξουαλική του ταυτότητα, παλεύει και για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.Στο παρελθόν έχει υπάρξει Πρόεδρος των Ελλήνων Ομοφυλοφίλων και έχει δώσει μάχη για την νομοθετική κατοχύρωση του συμφώνου συμβίωσης μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου.
Φώτης Σεργουλόπουλος
«Για την προσωπική μου ζωή έχω πάρει ένα δρόμο, ποτέ δεν ήθελα να πω ψέματα. Είχα συντρόφους στο παρελθόν, πάρα πολύ καλούς, τους αγαπούσα… Οι άνθρωποι στη ζωή τους πρέπει να ελεύθεροι και να αποφασίζουν να ακολουθούν έναν δρόμο. Βεβαίως και υπάρχει τίμημα για αυτό. Το θέμα είναι τι αντέχεις να πληρώσεις».
Πηγή: tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.