google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Γ. ΚΟΡΜΑΣ: "Ο ρατσισμός και η μισαλοδοξία καλά κρατούν"

MΑΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ στο διαδίκτυο η δήλωση του Γιώργου Κορμά από το Κέντρο Ασφαλούς διαδικτύου με μια ανάρτηση κατά του ρατσισμού καθώς μεταφέρει την εικόνα του σήμερα. Το LGBT Greece επικοινώνησε με τον διακεκριμένο επιστήμονα ο οποίος επανέλαβε τον τίτλο του σχολίου για το θέμα, μας έκανε την ίδια δήλωση και τον ευχαριστούμε θερμά: 
"Ρομά αστυνομικός gay κάτοικος Μενιδίου Παναθηναϊκός μια μερα στην Αθήνα (χτεσινή για παράδειγμα) Ο φίλος μας μεγάλωσε στους καταυλισμούς των ρομά στο Μενίδι. Κόντρα στις προκαταλήψεις τελείωσε το σχολείο και έγινε Αστυνομικός . Είναι gay και δεν δίστασε να προσδιοριστεί στην οικογένεια του και στην δουλεία του. Λατρεύει το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό. 
Η Κυριακή θα είναι σπουδαία ημέρα .Για πρώτη φορά θα συμμετέχει στην εκδήλωση κατά της ομοφοβίας και το βράδυ θα πάει στο ΣΕΦ να δει την ομάδα του κόντρα στο Ολυμπιακό. Βγαίνει όλο χαρά το πρωί στην βεράντα του για τον πρωινό καφέ . Φωνές αγανακτισμένων πολιτών στο Μενίδι με αφορμή το περιστατικό του αδικοχαμένου παιδιού. Συμμαθητές του, φίλοι του, στο δρόμο μαζί με τους πολιτικούς παράγοντες στην περιοχή να φωνάζουν έξω οι γύφτοι από το Μενίδι.(τόσα χρόνια ανομίας καμία αντίδραση από τους παράγοντες. Αλλά τώρα στην αγανάκτηση μπροστάρηδες) Δίπλα του ακριβώς περνά μια φωτοβολίδα τρέχει να την σβήσει .Μπαίνει φοβισμένος και σοκαρισμένος στο σπίτι.(τυχερός αυτή την φορά) Πίκρα φόβος αδικία Αποφασίζει να μην τον κυριεύσει ο φόβος και η λύπη θα πάει στο pride .
Eκει τουλάχιστον θα είναι με τους δικούς του χωρίς φόβο .Άλλωστε νιώθει ότι έχει προσφέρει στο κίνημα .Δεν είναι λίγο να υπερασπίζεσαι τα λες ότι είσαι gay στους ρομά και την Αστυνομία . Έξω οι μπάτσοι από το pride φωνάζουν οι διαδηλωτές τον σπρώχνουν σωματικά τον ποδοπατούν ψυχικά . Έκπληξη ,Απογοήτευση ,Ακύρωση. Μόνο Παναθηναϊκός σκέφτεται . Δεν με νοιάζει αν χάσουμε μόνο να ξεφύγω από αυτόν τον εφιάλτη. Είναι χαρούμενος κερδίζει η ομάδα του .
Δεν μπορεί να εκδηλωθεί πρέπει να συμπεριφέρεται ως Ολυμπιακός (Στην χώρα αυτή όπως και την Τουρκία και τις άλλες βαλκανικές χώρες απαγορεύεται να είσαι διαφορετική ομάδα από του γηπεδούχου).
Είναι ευτυχισμένος έστω κιαν προσποιείται. Πέρα από χαρούμενος είναι και άτυχος μια φωτοβολίδα των φιλάθλων σταμάτησε στο κεφάλι του. Τώρα στο Νοσοκομείο αναρωτιέται .Τι κατάλαβα που κοινωνικοποιήθηκα μορφώθηκα απαρνήθηκα τον τρόπο ζωής των ρομα υπερασπίστηκα τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό τα έβαλα με όλους και με όλα. Δεν θα ήταν καλύτερα να συμπεριφέρομαι όπως στο ΣΕΦ. Να προσποιούμαι να κρύβομαι να ζω όπως οι άλλοι να είμαι ότι θέλουν οι άλλοι .Πιο ασφαλές θα ήταν. Τόση ακύρωση … Πείστε τον εσείς για το αντίθετο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.