google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

LGBT ζευγάρι περιμένει το πρώτο του βιολογικό παιδί. Έγκυος ο ένας

Το πρώτο του βιολογικό παιδί περιμένει ένα γκέι ζευγάρι στο Πόρτλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς ο ένας από τους δυο, ο οποίος είναι τρανσεξουαλ, έμεινε έγκυος. 
Ο Μπιφ Τσάπλοου και ο Τριστάν έχουν ήδη δύο υιοθετημένα παιδιά. Τα παιδιά είναι ανίψια του Μπιφ τα οποία πήραν υπο την προστασία τους όταν η μητέρα τους κρίθηκε ακατάλληλη για να τα μεγαλώσει από το δικαστήριο. Ωστόσο, το ζευγάρι εδώ και χρόνια ήθελε να κάνει το δικό του παιδάκι και μάλιστα το 2016 είχαν συλλάβει ξανά. Όμως η εγκυμοσύνη δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω αποβολής. Ο Τρίσταν ύστερα από έξι μήνες προσπαθειών έμεινε ξανά έγκυος και αποφάσισε να σταματήσει να λαμβάνει τεστοστερόνη ώστε να μην επιβαρύνει το έμβρυο. 
Στις έξι εβδομάδες επισκέφθηκαν το γυναικολόγο ο οποίος δεν είχε να χειριστεί μια κλασική εγκυμοσύνη αλλά μια εγκυμοσύνη ενός τρανσέξουαλ άνδρα. «Γενικά μας αντιμετωπίζουν περίεργα, αλλά γιατρός ήταν πολύ καλός. Δεν είχε την παραμικρή τρανσφοβία. Δεν του φαινόταν καθόλου περίεργο που ένας τύπος με γένια ισχυριζόταν ότι είναι έγκυος», αναφέρει στη η daily mirror. Τώρα το ζευγάρι περιμένει το δικό του αγοράκι.
ΤΕΛΙΚΑ Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΝΟΛΤ ΣΒΑΡΤΣΕΝΕΓΚΕΡ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.