ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Athens Gay Pride: Είμαι περήφανη για την κόρη μου που είναι Λεσβία

Ημέρα γιορτής στο κέντρο της Αθήνας με το Athens Gay Pride να δίνει χρώμα στην πρωτεύουσα. Οι συνεργάτες μας και οι φίλοι από το news247 ήταν στο σημείο και μεταδίδουν όλα όσα συμβαίνουν από το Σύνταγμα και φυσικά την πορεία της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και όσων την υποστηρίζουν. Λίγο πριν ξεκινήσει η παρέλαση, δύο μητέρες ανέβηκαν στη σκηνή που έχει στηθεί φέτος στην πλατεία Συντάγματος και μίλησαν για τα παιδιά τους, που ανήκουν στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Τα όσα είπαν προκαλούν συγκίνηση και θαυμασμό. "Είμαι πολύ περήφανη για την κόρη μου που είναι και Λεσβία, εκτός των άλλων.
Η αγάπη για τα παιδιά μας έφτιαξε την ομάδα "Υπερήφανοι γονείς"" σημείωσε μια εξ αυτών. "Είμαστε εδώ για εσάς σήμερα, είμαστε υπερβολικά περήφανοι που είστε έτσι όπως είστε" πρόσθεσε μια άλλη μητέρα που βρέθηκε στο βήμα δίπλα της και εξιστόρησε την προσωπική ιστορία της κόρης της. "Ένα βράδυ ήρθε τύφλα στο μεθύσι, μούσκεμα από τη βροχή και μπήκε σπίτι με το κορίτσι του" εξήγησε και πρόσθεσε πως η σύντροφος της κόρης της, τη βοήθησε να αλλάξει και να κοιμηθεί. "Δεν είναι μόνο η δικιά μου αγάπη προς το παιδί, ή προς τον άντρα για τη γυναίκα. Οι αγάπες είναι πολλές και δεν μπαίνουν σε ένα κουτί" είπε κλείνοντας και στέλνοντας αγάπη σε ένα κοινό που τις αποθέωνε. Οι «Υπερήφανοι Γονείς» είναι μια ομάδα γονιών που έχουν ως στόχο την υποστήριξη, τη ενδυνάμωση και την πληροφόρηση των γονέων, έτσι ώστε να σταματήσουν την ανακύκλωση αρνητικών στερεοτύπων και προκαταλήψεων γύρω από τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα φύλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.