google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ρεσιτάλ σεξισμού, μισγυνισμού και άλλων κουλών από τον Πούτιν

Σε ένα ρεσιτάλ σεξισμού, ο "μάτσο" Βλαντιμίρ Πούτιν, όταν ρωτήθηκε από τον Όλιβερ Στόουν αν έχει κακές μέρες, απάντησε ότι δεν είναι… γυναίκα. Και όταν ρωτήθηκε για τα δικαιώματα των γκέι, τον ενημέρωσε ότι είναι… μάστερ στο τζούντο!
«Δεν είμαι γυναίκα, γι’ αυτό δεν έχω κακές μέρες» απάντησε ο πρόεδρος της Ρωσίας, όταν κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων που έκανε με τον γνωστό σκηνοθέτη, ο Στόουν τον ρώτησε αν έχει κακές μέρες. Και παρόλο που υποστήριξε ότι «δεν θέλω να προσβάλω κανέναν», ερμήνευσε την απουσία των κακών ημερών στην… περίοδο των γυναικών. «Αυτή είναι η φύση των πραγμάτων» είπε ο Πούτιν. Γιατί για τον πρόεδρος της Ρωσίας, κακές μέρες έχουν μόνο οι γυναίκες και μόνο κατά την περίοδό τους. Καθόλου σεξιστικό. Και αυτό δεν ήταν το χειρότερο.
Ο Στόουν τον ρώτησε για τα δικαιώματα των γκέι στη Ρωσία (που μεταξύ μας είναι ανύπαρκτα). Είπε λοιπόν ο… "άντρας ο πολλά βαρύς" Βλαντιμίρ Πούτιν αναφερόμενος σε έναν ομοφυλόφυλο άνδρα: «προτιμώ να μην βρεθώ στο ντους μαζί του». Και επειδή θεωρεί τον εαυτό του (εκτός από άνττρακλα) και πολύ ωραίο, πρόσθεσε: «Γιατί να τον προκαλέσω;». Αλλά κι αν τον… προκαλέσει, θα έχει την απάντηση: «Ξέρετε, έχω μάστερ στο τζούντο», είπε ο Πούτιν (χωρίς ίχνος ντροπής φυσικά). Με πληροφορίες από Telegraph

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.