google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ο Τριντό τίμησε το Gay Pride και με τις κάλτσες του!

Το μήνυμα περνάει από τις… κάλτσες! Ο Τζάστιν Τριντό έδειξε για μία ακόμη φορά ποιος είναι μέσα από τη λεπτομέρεια της ενδυμασίας του. Την 4η Μαΐου, ημέρα αφιερωμένη στην κινηματογραφική σειρά «Πόλεμος των Αστρων» είχε φορέσει κάλτσες με τον R2D2 και τον C-3PO. Στις 26 Μαΐου, στη Διάσκεψη του ΝΑΤΟ φόρεσε κάλτσες με τη σημαία της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας. 
Την Κυριακή, 26 Ιουνίου, ημέρα αφιερωμένη στα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας του Καναδά, φόρεσε, φυσικά, κάλτσες με τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Και «χτύπησε» ένα χρωματιστό φύλλο σφενδάμνου -το σύμβολο της σημαίας του Καναδά- με τατουάζ χέννας στο μάγουλό του. Ετσι, υπό τον θεσμικό ρόλο του πρωθυπουργού, ηγήθηκε της παρέλασης περηφάνιας, στο Τορόντο. «Γιορτάζουμε την ενσωμάτωση όλων των ανθρώπων», είπε ο 45χρονος Τριντό σε δημοσιογράφους όταν άρχισε η γιορτή. «Γιορτάζουμε τα πολλαπλά στρώματα των ταυτοτήτων που κάνουν τον Καναδά εντυπωσιακό και δυναμικό. Σήμερα γιορτάζουμε με όλη τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα», τόνισε. Και επειδή έτυχε την ίδια μέρα, Κυριακή, να γιορτάζει ο μουσουλμανικός κόσμος το τέλος του ιερού μήνα του Ραμαζανίου, ευχήθηκε ένα καλό «Pride Mubarak» στον μουσουλμανικό πληθυσμό της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. 
Ο Τριντό συμμετείχε και στην παρέλαση του Τορόντο το 2016. Ηταν ο πρώτος αρχηγός κράτους που συμμετείχε και καθοδήγησε την παρέλαση στην ιστορία των Gay Pride παγκοσμίως. Η παρέλαση τότε είχε διακοπεί όταν εμφανίστηκαν μέλη του κινήματος Black Lives Matter και προκλήθηκαν επεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις. Φέτος λοιπόν οι ένστολοι απουσίαζαν. Η απαγόρευση ένστολων αστυνομικών ήταν ένας όρος για τη διεξαγωγή της παρέλασης. Οι αστυνομικοί που ήθελαν να παρελάσουν με τις στολές τους, έπρεπε να ταξιδέψουν προς τον Νότο, για το Gay Pride της Νέας Υόρκης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.