ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Η ΝΔ αδειάζει Φορτσάκη για δηλώσεις του με το Athens pride

Αποστάσεις κράτησε το Μοσχάτο από το αρνητικό σχόλιο του γαλάζιου βουλευτή για τη συμμετοχή αστυνομικών ως διαδηλωτών στο gay pride.... «Ο κ. Φορτσάκης εξέφρασε προσωπικές απόψεις. Για τη ΝΔ ο σεξουαλικός προσδιορισμός είναι προσωπική υπόθεση και δικαίωμα του καθενός".
Η ΝΔ εκπροσωπήθηκε από το γραμματέα κοινωνικών δικαιωμάτων Γιώργο Σταμάτη και την αναπληρώτρια διευθύντρια τύπου του κόμματος Κύρα Κάπη» στο Athens gay pride δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις του κ. Φορτσάκη που επέκρινε τη συμμετοχή αστυνομικών ως διαδηλωτών στο gay pride. «Επιτρέπεται να βλέπουμε αστυνομικούς στο gay pride; Είναι αστυνομία αυτή;» αναρωτήθηκε ο Θόδωρος Φορτσάκης σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Σκάι χτες.
Σύμφωνα με το capital.gr, ο Βασίλης Κικίλιας διευκρίνισε πως η Νέα Δημοκρατία εκπροσωπήθηκε στο Gay Pride «από τον κ. Σταμάτη, γραμματέα κοινωνικών δικτύων και την κ. Κάπη, αναπληρώτρια διευθύντρια του γραφείου Τύπου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.