ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ήρθαν τα Gaymoji: Το Grindr κυκλοφόρησε δική του σειρά

Το δημοφιλές gay κοινωνικό δίκτυο για chat και γνωριμίες έφτιαξε 500 πιο «εξειδικευμένους» χαρακτήρες Το Grindr, το πιο δημοφιλές gay κοινωνικό δίκτυο για chat και γνωριμίες, αποφάσισε να κυκλοφορήσει την δική του σειρά με emojis προκειμένου να διευκολύνει τους χρήστες στον τρόπο που θέλουν να μοιράζονται και να σχολιάζουν τις σεξουαλικές εμπειρίες τους. Τα Gaymoji, όπως ονομάζονται, είναι περίπου 500 στον αριθμό και περιλαμβάνουν από καρδούλες και τριαντάφυλλα μέχρι χειροπέδες, μελιτζάνες και μπανάνες, συμβολίζοντας αντικείμενα αλλά και διαθέσεις. 
Για την ιστορία, ανάμεσα στους νέους χαρακτήρες που προστέθηκαν ήταν και ένα κεφαλαίο γράμμα «T», που πυροδότησε έντονες αντιδράσεις καθώς πολλοί θεώρησαν πως προωθεί εμμέσως την χρήση ναρκωτικών. Το «T» παραπέμπει στο «Tina», όπως είναι αλλιώς γνωστή η κρυσταλλική μεθαδόνη. Μετά τις αντιδράσεις, το Grindr απέσυρε τελικά το αμφιλεγόμενο emoji. Ο εμπνευστής της ιδέας και ιδρυτής του Grindr, Joel Simkhai, σε συνέντευξή του στους New York Times, είπε πως τα κλασικά emojis απλώς δεν τους έκαναν πια. «Ήταν περιορισμένα και δεν εξελίσσονταν αρκετά γρήγορα για εμάς. Αν ήθελα να πως για παράδειγμα πως θα πάω για χορό, πάντα χρησιμοποιούσα εκείνο το emoji με την γυναίκα με το κόκκινο φόρεμα που χορεύει.
Με πληροφορίες από το lifo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.