ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Το πρώτο ροζ μονοθέσιο και ροζ κράνη στην ιστορία της Formula 1

ΜΙΑ εξαιρετικά πρωτότυπη κίνηση προχώρησε η Force India που φαίνεται να ζήλεψε την δόξα της Παλέρμο στην Ιταλία. Η ινδική εταιρεία ανακοίνωσε πως αλλάζει τα χρώματά στο μονοθέσιο από την έναρξη της νέας σεζόν καθώς έκλεισε συμφωνία με σημαντικό χορηγό. Το μονοθέσιο της Force India πλέον, όπως και οι φανέλες της Παλέρμο, θα είναι πλέον...ροζ! O γενικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος της Force India, Βιτζέι Μαλία, δήλωσε μεταξύ άλλων γι αυτή τη νέα συμφωνία:
"Η άφιξη της BWT στη Formula 1 είναι τεράστια είδηση και αντιπροσωπεύει μία από τις πιο σημαντικές συνεργασίες στα δέκα χρόνια της ιστορίας μας. Για το 2017 τα μονοθέσιά μας θα φέρουν ένα ζωηρό νέο χρώμα. Η αλλαγή του χρώματος των μονοθεσίων μας είναι μια ένδειξη της δύναμης αυτού του νέου συνεταιρισμού και μια πραγματική δήλωση προθέσεων από την BWT, καθώς αρχίζουν τη σχέση τους με το άθλημα της Formula 1". Επιπλέον η Force India ανακοίνωσε ακόμη ότι οι οδηγοί της, ο Μεξικανός Σέρχιο Πέρες και ο Γάλλος Εστεμπάν Οκόν, θα φορούν ροζ κράνη.
Από το kartgr.blogpsot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.