google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Πάτρικ Στιούαρτ-Ίαν ΜακΚέλεν: Καταχειροκροτήθηκε το «αδελφικό» φιλί των δύο Σερ

ΟΤΑΝ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΤΡΕΚ ΥΜΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΔΕΛΦΙΚΟ ΦΙΛΙ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ,ΕΝΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ...
«Επιτέλους! Η βραδιά αποκτά νόημα», λέει ο σερ Ίαν ΜακΚέλεν καλώντας στην σκηνή το φίλο και συνάδελφό του σερ Πάτρικ Στιούαρτ για να του απονείμει το ειδικό βραβείο «Θρύλος» για τη συνολική προσφορά του στον κινηματογράφο. Στη συνέχεια οι δύο σερ του βρετανικού κινηματογράφου και θεάτρου φιλήθηκαν στο στόμα και το κοινό όρθιο τους καταχειροκρότησε στην ετήσια τελετή των κινηματογραφικών βραβείων του περιοδικού Empire.
Πάτρικ Στιούαρτ-Ίαν ΜακΚέλεν
«Το εύρος της δουλειάς του Πάτρικ είναι αξιοθαύμαστο και ζηλευτό» συνέχισε ο Ίαν ΜακΚέλεν, «είναι ένας από τους ήρωές μου. Τον θαυμάζω για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται για τα πιστεύω του. Είναι ο ηθοποιός που όλοι της γενιάς μου θέλαμε να μοιάσουμε. Αλλά δεν προτιμάτε το δικό μου μαλλί;».

Ο Πάτρικ Στιούαρτ αποδέχθηκε το βραβείο παραθέτοντας τα λόγια του Νίτσε για το τι σημαίνει επιτυχία, ενώ αποκάλεσε τον Ίαν ΜακΚέλεν «φίλο και αδελφό». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.