google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΝΣΦΟΒΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί στο δημοτικό θέατρο Κορίνθου η τρανσφοβική ημερίδα με θέμα:«Από την αποδόμηση του βιολογικού φύλου των εφήβων, στη χειραγώγηση μιας άβουλης κοινωνίας;». Να θυμίσουμε ότι η ημερίδα αποτελεί συνδιοργάνωση της Ένωσης Θεολόγων και κάποιων συλλόγων γονέων, ενώ έχει την υποστήριξη του Δήμου (σ.σ. και του Δημάρχου). Στο χώρο του θεάτρου βρέθηκε, επίσης, και μια ομάδα νεαρών ατόμων κι ακτιβιστών, που θέλησε να διαμαρτυρηθεί τόσο για τον φοβικό χαρακτήρα της ημερίδας όσο και για την υποστήριξη που της προσφέρει ο δήμος. 
Σύμφωνα με το sfedona.gr, παρά τον ειρηνικό χαρακτήρα της διαδήλωσης επιστρατεύτηκε ισχυρότατη αστυνομική παρουσία με επικεφαλής τον ίδιο τον Αστυνομικό Διευθυντή, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου και άλλους ανώτερους αξιωματικούς. «Τρία περιπολικά βρισκόντουσαν σε όλη την διάρκεια έξω από τον χώρο της εκδήλωσης και σε απόσταση 50 μέτρων μια κλούβα της ΕΛ.ΑΣ Λίγο πριν αρχίσει η εκδήλωση οι διοργανωτές έκλεισαν αιφνιδιαστικά τις δύο πόρτες του Δημοτικού Θεάτρου ώστε να μην μπορεί να εισέλθει κανείς «αντιφρονούντας».
 Στην εύλογη διαμαρτυρία των πολιτών κυρίως νέων παιδιών που διαμαρτυρήθηκαν για την ενέργεια αυτή υπερασπίστηκαν το δικαίωμα τους να εισέλθουν σε ένα δημόσιο χώρο αλλά μάταια δημιουργήθηκε ένταση με τους φύλακες αστυνομικούς. 
Όπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα, κάποια στιγμή άνοιξε η πόρτα υπό δρακόντεια μέτρα για να μπει κάποιος και βρήκε την ευκαιρία να εισέλθει ο νεαρός φοιτητής Αχιλλέας «Σε χρόνο ρεκόρ παρουσιάζεται και πάλι στην είσοδο ο νεαρός φοιτητής να σπρώχνεται βίαια προς τα έξω από κάποιον που τον έχει πιάσει από το λαιμό!!» Ο νεαρός μάλιστα φοιτητής μιλώντας στον δημοσιογράφο Λάκη Γιαννιδάκη είπε «πως κάποιοι ιδιώτες μπράβοι τον χτύπησαν και τον πέταξαν έξω βίαια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.