ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ο γκέι καουμπόι που δέχεται απειλές κατά της ζωής του

Στο πρόσωπό του, οι ορισμένοι εχθροί των ομοφυλόφιλων βρήκαν ένα ακόμα θύμα. Ο 18χρονος καουμπόι σε αγώνες ροντέο Josh Goyne, δέχεται απειλές κατά της ζωής του από τη πρώτη στιγμή που αποκάλυψε ότι είναι γκέι αλλά εκείνος έχει για τους απανταχού ομοφοβικούς ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Δεν θα σιωπήσω! Ο νεαρός άντρας που ζει σε αγροτική περιοχή της Αυστραλίας, δέχεται καταιγισμό από ύβρεις σε φόρουμ για τα ροντέο από αγνώστους που του ζητούν να σταματήσει τους αγώνες, με αποκορύφωμα τις απειλές για τη σωματική του ακεραιότητα. «Σήμερα, ρωτήθηκα αν ήταν καλό που οι γκέι πέθαιναν από AIDS ενώ ένας άλλος τύπος ευχήθηκε να ζούσαμε στο έτος 1850 ώστε να μπορούσε να με πυροβολήσει επειδή είμαι αδελφή», είχε πει σε ένα βίντεο που ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook. 
O Goyne, σύμφωνα με τα μέσα της Αυστραλίας, έχει ενημερώσει τις τοπικές αστυνομικές αρχές για τις απειλές ενώ μέσω των social media, θέλει να δείξει ότι δεν τον πτοούν τέτοιου είδους σχόλια και απειλές. «Νομίζουν πως με αυτό τον τρόπο θα με κάνουν να σιωπήσω, αλλά δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Πιστεύουν ότι θα με κάνουν να σταματήσω το ροντέο, αλλά δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Θα στέκομαι περήφανος απέναντι από κάθε ομοφοβικό και θα τους λέω κατάμουτρα ότι είμαι ένας γκέι κάουμπόι. 
Το γεγονός ότι δέχομαι απειλές για τη ζωή μου, απλά και μόνο επειδή πηγαίνω στο ροντέο είναι αηδιαστικό και αυτοί οι άνθρωποι είναι τα μεγαλύτερα καθάρματα. Δεν έχω κανέναν σεβασμό για αυτούς... Ο γκέι κάουμπόι δε θα σιγήσει ποτέ....», είναι η υπόσχεση που δίνει. Όπως δήλωσε και παλαιότερα στο news.com.au, η ανταπόκριση που είχε το βίντεο ήταν κατά «99,9% υπέροχη» προσθέτοντας πως έχει συμπαράσταση και από στρέιτ κάουμπόι. «Μου είπαν ότι θα με βοηθήσουν όταν βρεθώ σε δύσκολη θέση», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.