ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ σε οργανισμό κατά της ομοφοβίας

Σπουδαία κίνηση έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς έγινε η πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα που συμμετέχει ενεργά στον οργανισμό «Stonewall», ο οποίος μάχεται ενάντια στην ομοφοβία και τον ρατσισμό που δέχονται αρκετοί άνθρωποι σήμερα. Σκοπός των «κόκκινων διαβόλων» είναι να βοηθήσουν την εν λόγω οργάνωση σε θέματα που αφορούν την ομοφοβία στον αθλητισμό. Μάλιστα, ο αγγλικός σύλλογος θα αναζητήσει τρόπους ένταξης αυτών των ατόμων στο ποδόσφαιρο. Μάλιστα, όπως προκύπτει από δημοσίευμα της Mirror, το «Old Trafford» θα φιλοξενήσει τη σύνοδο κορυφής της εκστρατείας «Rainbow Laces», η οποία θα λάβει χώρα σε μερικούς μήνες.
Πιο συγκεκριμένα, μέρος του παραπάνω είναι και τα πολύχρωμα κορδόνια στα παπούτσια των ποδοσφαιριστών, τα οποία συμβολίζουν την ισότητα και τη διαφορετικότητα. Θέση για το εν λόγω θέμα πήρε ο διευθύνων σύμβουλος της Γιουνάιτεντ, Ρίτσαρντ Άρνολντ: «Ο σύλλογος πάντα προσπαθεί να πρωτοπορεί σε ό,τι κάνει. Η ομάδα έχει συνεχιζόμενη δέσμευση για την ισότητα σε όλους τους τομείς.
Επίσης, έχει 659 εκατ. φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, οπότε είναι χρέος να δείξουμε την ενίσχυσή μας σε όποιον αγαπά αυτό το ποδοσφαιρικό κλαμπ. Έχουμε δημιουργήσει θετική σχέση εργασίας με τη Stonewall και είναι καλή ευκαιρία να μάθει ο ένας απ’ τον άλλον την πρόοδο στον αθλητισμό. Προσπαθούμε για την ισότητα για όλους τους υποστηρικτές μας. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μαζί και με τους υπόλοιπους οργανισμούς που συνεργαζόμαστε, επειδή όπως αποδεικνύεται ο σύλλογος είναι στην πρώτη γραμμή ισότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.