ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Teenage Kicks (2016): Γεμάτο ένταση, φιλία, αγάπη μέσα από μια τραγωδία

Ο οραματιστής 17χρονος Miklós Varga θέλει να ξεφύγει από την οικογένειά του που είναι μια οικογένεια μεταναστών στην όμορφη χώρα που ζουν, αλλά θέλει να τρέξει μακριά με τον καλύτερο φίλο του Dan αλλά οι δύο φίλοι που είναι κολλητοί αλλά σίγουρα κάτι παραπάνω, συνθλίβονται από τον αιφνίδιο θάνατο του μεγαλύτερου αδελφού του Tomi. Μόνο ο Mik γνωρίζει τα γεγονότα που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία, και αυτός είναι ξαφνικά αναγκασμένος να παραδεχτεί την ενοχή του και την εκρηκτική σεξουαλικότητα προκειμένου να βρει τον άνδρα που μπορεί να γίνει.
Το φιλμ που μας άρεσε αφήνοντας όμορφες εντυπώσεις αποτελεί ένα ακόμα βαρύ δράμα που επιφορτίζει τον ήρωα της ταινίας καθώς χάνει τον αδερφό του, προσπαθώντας να ανταπεξέλθει με την οικογένειά του στην βαριά τραγωδία αλλά κυρίως να βρει την σεξουαλικότητά του. Ο παιδικός του φίλος σηκώνει αυτό το βάρος αλλά στο βάθος τον έχει ερωτευθεί αφού είναι ο μόνος που μπορεί να τον οδηγήσει στο ταξίδι της ζωής....Αλλά ευτυχώς το τέλος δεν είναι δραματικό..
Δυνατή ταινία με πολύ καλές ερμηνείες αλλά κυρίως με πάθος για αγάπη και ζωή σαν την συστήνουμε ανεπφύλακτα...
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ Here OR Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.