ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Διάσημο μοντέλο μιλά πρώτη φορά για τους gay γονείς της!

Η 23χρονη Josephine Skriver είναι ένα από τα διασημότερα νέα αγγελάκια της Victoria's Secret που έχει κατακτήσει τον παγκόσμιο χάρτη της μόδας. Λίγοι όμως γνωρίζουν πως η Josephine που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοπεγχάγη της Δανίας, προέρχεται από μία διόλου συμβατική, αλλά ιδιαίτερα αγαπημένη οικογένεια. Το διάσημο μοντέλο ποτέ δεν έκρυψε πως οι γονείς της είναι gay. Μάλιστα τώρα δέχτηκε να συμμετάσχει στη σειρά βίντεο "One Take" που δημιουργεί γνωστό γυναικείο περιοδικό και μίλησε για τη δική της οικογένεια και την εμπειρία του να μεγαλώνει μέσα σε αυτή. 
Παράλληλα εξηγεί πως η αγάπη που βίωσε στην καπως ασυνήθιστη οικογένειά της, την έκανε να θέλει να μάθει σε όλο τον κόσμο πως πρέπει με τη σειρά τους όλοι να μάθουν να αποδέχονται και να προσπαθούν να καταλάβουν και άλλες κουλτούρες και να σέβονται πάντα τη διαφορετικότητα. Δείτε τη να εξηγεί πώς η μητέρα της έβαλε μια αγγελία στην οποία ελεγε πως είναι λεσβία και αναζητά έναν gay μπαμπά για να ξεκινήσουν μαζί μια μη συμβατική οικογένεια και πως έτσι βρέθηκε ο μπαμπάς της και η ίδια γεννήθηκε με εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.