ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Αλεξανδρής: «Η διαφορετικότητα τρομάζει, ζήτω ο κομπλεξισμός»

Κάθε άλλο παρά μετανιωμένος για τα λεγόμενά του σχετικά με τον τρόπο που (θεωρεί ότι) γίνεται ο πρωταθλητισμός εμφανίστηκε ο Αλέκος Αλεξανδρής. Μετά τις τεράστιες αντιδράσεις που προκάλεσαν ατάκες όπως το «εγώ έπεσα, ο διαιτητής γιατί έπρεπε να το δώσει» και «θα έκλεβα και το παιδί μου για να κερδίσω», ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού θέλησε να απαντήσει μέσω Facebook.
 Πρώτα λοιπόν έκανε μια ανάρτηση (την οποία στη συνέχεια κατέβασε) και έγραψε τα εξής: «Η διαφορετικότητα τελικά τρομάζει τόσο κόσμο, που πραγματικά απορεί με την αμάθεια την κακία που αντιμετωπίζεται η πραγματικότητα. Ζήτω ο κομπλεξισμός. Ζήτω ο λαϊκισμός. Ζήτω η μικροπρέπεια κ η στενομυαλιά. Ζήτω η γύμνια κ η ψευτοκουλτούρα των δήθεν και των αδικημένων μίζερων ανθρώπων». Και έπειτα ανέβασε νέα φωτογραφία, όπου αναφερόταν το εξής μήνυμα: «Ποτέ μην απολογείσαι γι’ αυτό που νιώθεις. Είναι σαν να λες συγγνώμη που είμαι αληθινός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.