google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ο γκέι ακτιβιστής που μισεί τη Μελάνια... - «Είναι τόσο άσχημη εσωτερικά»

«Δεν είμαι ο μόνος που απεχθάνεται την τρίτη σύζυγό του Ντόναλντ Τραμπ - αυτή εξάλλου είναι παντρεμένη με έναν μισογύνη. Οι πιθανότητες να την μισεί ο σύζυγός της είναι πάρα πολλές», υποστήριξε ο Νταν Σαβάζ
 «Μισώ την Μελάνια», λέει ο anti -bullying γκέι ακτιβιστής Νταν Σαβάζ, λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση δημοσκόπησης σύμφωνα με την οποία το 52% των Αμερικανών υποστηρίζει την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Ο αμερικανός ακτιβιστής που δεν πολυσυμπαθεί τους Συντηρητικούς, εξέφρασε δημοσίως την αντιπάθειά του για την τρίτη σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ, επισημαίνοντας ότι η κυρία αυτή παντρεύτηκε έναν μισογύνη.
 «Ο Θεός ξέρει ότι υπάρχει αρκετό μίσος στον κόσμο και δεν θέλω να προσθέσω κι άλλο αλλά συγχωρέστε με, πρέπει αυτό να το βγάλω από πάνω μου: Μισώ τη Μελάνια Τραμπ ("Ι f*** ing hate Melania Trump")», λέει ο Αμερικανός ακτιβιστής στον αμερικάνικο ιστότοπο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας The Wrap. «Δεν είμαι ο μόνος που απεχθάνεται την τρίτη σύζυγό του Ντόναλντ Τραμπ - αυτή εξάλλου είναι παντρεμένη με έναν μισογύνη. Οι πιθανότητες να την μισεί ο σύζυγός της είναι πάρα πολλές», υποστήριξε ο Σαβάζ. «Η όμορφη πριγκίπισσα είναι στον πύργο κλειδωμένη, μία πριγκίπισσα σε απόγνωση να κάνει κινδύνου... Η Μελάνια είναι τόσο άσχημη μέσα της όσο όμορφη είναι εξωτερικά», πρόσθεσε ο αμερικανός ακτιβιστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.