google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Διάσημος σχεδιαστής μόδας δεν θέλει να ντύσει τη Μελάνια Τραμπ

Για έναν σχεδιαστή μόδας, το να φορέσει ένας επιφανής πολιτικός ή και μέλη της οικογένειάς του ρούχα με την υπογραφή του, θεωρείται μεγάλη επιτυχία που μπορεί να δώσει και σημαντική ώθηση τόσο στις πωλήσεις του όσο και στην απήχησή του. Αυτό συνέβαινε και με την πρώην Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα, που όποτε φορούσε ένα ρούχο, αυτό έδινε μεγάλη δημοσιότητα στον σχεδιαστή ή την εταιρεία. Πολλοί σχεδιαστές όμως αρνήθηκαν να ντύσουν τους νέους ενοίκους του Λευκού Οίκου. Όπως εξήγησε ο Zac Posen, ένας από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές μόδας στις ΗΠΑ, παρότι έχει στο παρελθόν ντύσει και τη Μελάνια και την Ιβάνκα Τραμπ, δεν προτίθεται να το ξανακάνει, παρότι αυτό θα έδινε παγκόσμιο «κοινό» στις δημιουργίες του.
Ο λόγος είναι, όπως είπε στο Daily Beast, πως δεν θέλει να συνδεθεί με την πολιτική, ειδικά σε τόσο διχαστικούς καιρούς. «Απέχω από το να φέρω το brand μου στην πολιτική» εξήγησε, προσθέτοντας πως είναι δυσαρεστημένος και με πολλά από τα ζητήματα που διαχειρίζεται με συγκεκριμένο τρόπο η διοίκηση Τραμπ. «Είναι ζητήματα που αμφισβητούνται που μου προκαλούν πολύ βαθιά ανησυχία: τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ, η μετανάστευση, η χρηματοδότηση της τέχνης, τα δικαιώματα των γυναικών. Αυτά τα ζητήματα με απασχολούν πολύ και χρησιμοποιώ τη φωνή μου για να παλέψω γι’ αυτά και να τα υποστηρίξω.
Πιστεύω πως είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς τη φωνή σου, κάθε εταιρεία και κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να ακούγεται. Ανησυχώ πολύ, προσπαθώ πάντα να είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως η ελευθερία θα νικήσει». Διευκρίνισε ωστόσο πως δεν επιλέγει ποιος θα αγοράσει ένα κομμάτι του σε ένα κατάστημα. «Δεν μπορείς να πουλήσεις ή να εμπορευματοποιήσεις τον φεμινισμό ως ολότητα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θέλω τα ρούχα μου να μιλούν για τις δυναμικές γυναίκες, είναι σημαντικό να υποστηρίζω τις εκπληκτικές γυναίκες με τις οποίες συνεργάζομαι. Είναι ένα μήνυμα που σχετίζεται με τη δημιουργικότητα. Το να μπορείς να δημιουργείς κάτι δικό σου είναι το μήνυμα που θέλω να μοιραστώ με τους νεαρούς ανθρώπους που τώρα γεννιούνται» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.