google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Downriver (2015): Δράμα γεμάτο μυστήριο, αλλά και διαφορετικότητα

Η ανατριχιαστική ιστορία για έναν έφηβο, τον  James, ο οποίος εξέτισε ποινή σε αναμορφωτήριο ια πνιγμό που δεν έκανε ποτέ, με θύμα ένα μικρό αγόρι όταν ήταν παιδί ακόμα, παρά το γεγονός ότι το σώμα του θύματος δεν βρέθηκε ποτέ. Σε μια προσπάθεια να επανορθώσει όλα τα λάθη και να αποκαλύψει την αλήθεια, ο James παίρνει επικίνδυνες ελιγμούς με σκοπό τα θύματα να βρουν την λύτρωση και την επιστροφή τους για τη μητέρα θρηνεί.

Η ταινία έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Μελβούρνης (MIFF) στις 7 Αυγούστου του 2015 , λαμβάνοντας τεράστια δημοσιότητα καθώς ξεπουλήθηκαν όλα τα εισιτήρια και στις τρεις προβολές σε αρκετές ημέρες. Έκανε επίσης Διεθνής Πρεμιέρα στο Τορόντο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις 15 Σεπτεμβρίου 2015. Τελικά προβλήθηκε στους κινηματογράφους στην Αυστραλία το 2016.
Η ταινία εμπεριέχει άμεσα το στοιχείο της διαφορετικότητας καθώς ο κεντρικός ήρωας που στην ουσία είναι θύτης για ένα έγκλημα που ποτέ δεν έκανε, βρίσκει το άλλο του μισό μέσα από ένα νέο παιδί που άθελά του μπλέκει σε αυτή την μυστήρια υπόθεση. Το φιλμ έχει πολύ καλή πλοκή, σκηνοθεσία και διεύθυνση φωτογραφίας μέσα από την άγρια ομορφιά της Αυστραλίας.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΕΔΩ: Here OR Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.