ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Tim Cook: Η διαφορετικότητα είναι το συστατικό επιτυχίας στην Apple

O Apple CEO Tim Cook επισκέφτηκε πρόσφατα το πανεπιστήμιο του Auburn για να μιλήσει στους φοιτητές για την ζωή μετά την αποφοίτηση. Κατά την πρωινή του ομιλία τόνισε πως ο καθένας τους θα πρέπει να αγκαλιάσει και υμνήσει την διαφορετικότητα σε μια σειρά πραγμάτων πριν ενταχθεί στο δυναμικό οποιασδήποτε εταιρείας και πριν γενικά βγει στον εργασιακό χώρο. Η ομιλία του είχε τίτλο “A Conversation with Tim Cook: A Personal View of Inclusion and Diversity.” και σε αυτή ο Cook τόνισε πως το μαγικό συστατικό της συνταγής της επιτυχία της Apple είναι η διαφορετικότητα”
 “Πιστεύουμε πως μπορείς να δημιουργήσεις υπέροχα προϊόντα μόνο αν έχεις μια ομάδα με μεγάλη διαφορετικότητα από όλες τις απόψεις. Ένας λόγος που τα προϊόντα της Apple δουλεύουν άριστα – και νομίζω πως το πιστεύετε αυτό – είναι γιατί οι άνθρωποι που δουλεύουν πάνω σε αυτό δεν είναι μόνο μηχανικοί και προγραμματιστές αλλά και καλλιτέχνες και μουσικοί. Είναι η ένωση των επιστημών αυτών με διαφορετικές καταβολές για τον καθένα που κάνει τα προϊόντα μας μαγικά” Τέλειωσε την ομιλία του αναφέροντας: “Αυτό που κάνει τον κόσμο μας να έχει ουσία και να μας ιντριγκάρει είναι οι διαφορές μας και όχι οι ομοιότητες μας”
Πηγή freegr.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.